Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

Zloty, imprezy itp. - II Pomorskie( Kaszubskie ) spotkanie motocyklowe

Jaro - 2016-01-13, 23:26
Temat postu: II Pomorskie( Kaszubskie ) spotkanie motocyklowe
Dotarły do mnie sygnały od posiadaczy RE na północy Polski , że mile widziany byłby
kolejny zjazd w tym rejonie kraju.Jeżeli ktoś byłby zainteresowany może przesłać info na maila.Nie mam jeszcze żadnych konkretów bo jest to informacja wstępna.
Z terminem jest trochę słabo bo latem nad morzem trudno wynająć większą ilość łóżek.
Prawdę mówiąc, nawet termin pokrywający się ze zlotem na południu zbytnio by nie kolidował
bo i tak sprawa sie pewnie zamknie na uczestnikach z górnej polski.
Jednak dla zachowania porządku postaram się to jakoś oddzielić.W ty roku chciałbym to zrobić nad morzem czyli albo czerwiec albo wrzesień ,ale wstępnie ostatni weekend czerwca.

II Pomorskie ( Kaszubskie ) spotkanie motocyklowe.
"Esploracja nadmorskich terenów" - Nowęcin 2016
Ostatni weekend czerwca 24 - 26

Jacek Lazarewicz - 2016-01-14, 08:07

Ostatni weekend sierpnia to od 6 lat Zakończenie Lata w Zamojskiem. Może dałoby się w czerwcu? (II poł.)
Jaro - 2016-01-14, 10:12

Może być 24-26 czerwiec , na gębę coś takiego również brałem pod uwagę.
Tylko ,że to jest termin u ciebie.

Jacek Lazarewicz - 2016-01-14, 10:15

Pisałem w zeszłym roku, że w 2016 nie robię. Wspominał coś o imprezie w tym czasie Adam z Krakowa. Postaram się szybko ustalić czy coś planuje i dam znać. Termin czerwcowy dla mnie OK.
Jaro - 2016-01-14, 10:22

W porządku , chłopakom zależało głównie na spotkaniu bez względu na termin.
Jest jeszcze trochę czasu żeby ogarnąć wszelkie zmiany.

Jacek Lazarewicz - 2016-01-14, 10:24

OK.
zbymus - 2016-01-14, 19:55

Czy ja mogę prosić termin pod siebie ?
12-14.08.2016 z możliwością powrotu 15.08.2016.
Uzasadniam;
Jeden dzień więcej nad polskim morzem.

Jeeper - 2016-01-14, 20:15

zbymus napisa/a:
Czy ja mogę prosić termin pod siebie ?
12-14.08.2016 z możliwością powrotu 15.08.2016.
Uzasadniam;
Jeden dzień więcej nad polskim morzem.

Zbyszek , terminy w sierpniu są zupełnie od czapy.Cała Polska jest wtedy na urlopie. Ludzie którzy by chętnie przyjechali nie przyjadą bo będą się urlopować z rodzinami.

Jacek Lazarewicz - 2016-01-14, 20:15

W długi "łykend' i święto przez całą Polskę :shock: :?:
Jeeper - 2016-01-14, 20:16

nornik5 napisa/a:
W porządku , chłopakom zależało głównie na spotkaniu bez względu na termin.
Jest jeszcze trochę czasu żeby ogarnąć wszelkie zmiany.

Termin czerwcowy jest rewelacyjny, ja chętnie :-)

zbymus - 2016-01-14, 20:24

Ok ja tak tylko kombinuję pod siebie. Choroba krótkie te sezony moto - są.
Jaro - 2016-01-15, 09:44

To nie był ustalony termin pod kogoś .
To było dobranie terminu pomiędzy czerwcem a sierpniem.

Jaro - 2016-01-15, 09:53

Termin 24-26 czerwiec ustaliłem z właścicielem domków .
Jest to oficjalny termin , którego już nie zmienię.
Za kilka dni podam termin do kiedy będzie można składać zgłoszenia
i konto na które będzie można wpłacać zadatek.

Jacek Lazarewicz - 2016-01-15, 10:34

:-) Fajnie sie sezon zapowiada.
Jaro - 2016-01-20, 13:08

II Kaszubskie spotkanie motocyklowe.
"Eksploracja nadmorskich terenów" - Nowęcin 2016.

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych użytkowników motocykli klasycznych na kolejne spotkanie,które odbędzie się między 24 - 26 czerwca.
Zgodnie z tematem będziemy odkrywać mało znane tereny nadmorskie i odwiedzimy kilka ciekawych miejsc.
Po południu wspólne zdjęcia na plaży i ciekawa prelekcja na temat motocyklizmu prowadzona
przez znanego w kręgach, kolekcjonera Angielskich motocykli.
Baza noclegowa znajduje się w ośrodku " Domki pod brzozą" http://www.nocowanie.pl/noclegi/leba/domki/97223/#
Koszt dla jednej osoby 200,00 zł , zgłoszenia proszę wysyłać do 15.04.2016 .
Należy wpłaci zadatek w wysokości 20,00 zł od osoby, który będzie jednoznaczny ze zgłoszeniem uczestnictwa.

Numer konta:

Jarosław Roślik
50 1020 5558 1111 1661 8500 0091
z dopiskiem: zlot

Potwierdzone zgłoszenia:

Krzysiek + żona, Miłosz + Majka , Grzesiek , Paweł , Tomek , Rysio , Jacek ,Ivar+3 , Bogdan , jacek0512 , mariusz650+1 , Matt , Jarek , Vishnu + 1 , Jurek , Jurek + 1 , Colin , Stanisław + 1 , Peter + Anneke , Sławek , Jola , Joona + Niko ,

Ivar - 2016-01-20, 21:55

W nawiązaniu do tematu zdjęcia z poprzedniej edycji pod linkiem http://royal-kaszuby-2015.ivar.pl/ . Jak kogoś nie ująłem to sorry - strzelałem jak mogłem. W razie gdyby była potrzeba pobrania zdjęcia w większej rozdzielczości to do tego służy link pod każdym zdjęciem.
Jacek Lazarewicz - 2016-03-14, 18:15

Jarku, nie pomyliłeś dat? W innym temacie chłopcy piszą, że macie Zlot w Sudetach w tym czasie. Chyba nie robicie 2-ch imprez jednocześnie?
Leon - 2016-03-14, 20:23

Pytanie; kto to jest uczestnik z górnej półki?

[ Dodano: 2016-03-14, 20:26 ]
przepraszam,, polski' źle odczytałem nie ma tematu.

Jaro - 2016-03-16, 18:40

Jacek Łazarewicz napisa/a:
Jarku, nie pomyliłeś dat? W innym temacie chłopcy piszą, że macie Zlot w Sudetach w tym czasie. Chyba nie robicie 2-ch imprez jednocześnie?

Ja nie jestem na tamtej stronie zarejestrowany już spory czas.Chyba na początku grudnia skura mnie usunął i nie wiem co tam jest grane.Próbowałem mu wytłumaczyć kilka spraw,
że ogólna strona , właściwie każda publiczna przestrzeń powinna być dla ludzi a nie dla własnej prywaty.Tak więc ktoś kto był w stanie powiedzieć mu w twarz prawdę stał się wrogiem nr 1.Ja znając jego mechanizmy myślowe wysłałem maila z informacja
o rozmowie ze znajomym prawnikiem i zażądałem usunięcie wszystkich tematów , postów
i danych związanych z moją osobą.Szybko wykonał co zażądałem i nie ma tam po mnie śladu
jak również nie mogę się tam zalogować.

Jeżeli chodzi o termin sam taki zasugerowałeś.
Miałem kilka zapytań o spotkanie w tym roku,od ludzi jak( Miłosz, Ivar, Toruń , Tomek pewnie ktoś jeszcze) i poczyniłem w tym kierunku działania.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-16, 18:54

Chciałem się tylko upewnić co do dat. Nie wiedziałem o Twoim przypadku. Planuję w tym roku udział w Twojej imprezie (jeśli niebo nie spadnie nam na głowy i będę zdrowy). Potwierdzę to w wyznaczonym terminie. Cieszę się na spotkanie z tymi, jak Wy to mówicie?, ludźmi z Północy. Przed Tobą nikt nie podjął tematu spotkania w "górnej połówce' Polski.
Jaro - 2016-03-17, 12:00

Nie jest to łatwe bo nie ma za dużo motocykli, trochę to trzeba ciągnąć na siłę .Na południu i w centrum jest tego więcej co naturalnie upraszcza sprawę.Docierały do mnie sygnały czemu tu nic nie ma i tak w zeszłym roku naszła mnie wena organizacyjna.
Z moich obserwacji wynika ,że ani północy nie po drodze na południe , ani południowi na północ.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-17, 17:24

Więc tak jak wiele razy proponowałem, należy spotkać się na środku. Kruszwica, Kutno. Każdemu bedzie jednakowo. Pogadamy w czerwcu na plaży ;-)
Łysy - 2016-03-17, 19:00

Ja tam bym się wybrał, tylko terminy nie pozwalają...
ArturM - 2016-03-17, 21:28

Ja tam bym się wybrał, tylko Edi nie pozwala..
:mrgreen:

zbymus - 2016-03-20, 16:52

Jeśli to robimy listę to;
- zbymus
- + 2

mariusz650 - 2016-03-20, 18:55

Przed Tobą nikt nie podjął tematu spotkania w "górnej połówce' Polski.
Jacku tak nieśmiało przypominam , że ja podjąłem się takiej organizacji , może nie był to ful wypas , ale z tego co pamiętam 3 motki przyjechały. ( Danek z żoną, Łysy i ktoś z Gdańska nie pamiętam jak się nazywał).

Jacek Lazarewicz - 2016-03-20, 19:00

Tak, faktycznie. Wielkie SORRY! Pogoda była straszna i odpuściłem. Masz rację.
mariusz650 - 2016-03-20, 19:08

Ok nic się nie stało , ale tak nawiasem mówiąc jeśli ktoś ma z was ochotę na pośmiganie po Kaszubach to moja miejscówka jest jak najbardziej aktualna. Ode mnie jest 120 km do morza, więc niedaleko , a pobyt może być całkiem za free.
Jaro - 2016-03-21, 11:56

zbymus napisa/a:
Jeśli to robimy listę to;
- zbymus
- + 2

O ile dobrze zrozumiałem to mam zrobić listę i dopisać ciebie,jeżeli źle zrozumiałem to mnie popraw.

Krzysiek + żona, Miłosz + Majka , Wojtek , Grzesiek , Paweł , Tomek , Jacek, Zbymus + 2 ,

[ Dodano: 2016-03-21, 12:50 ]
Więc tak jak wiele razy proponowałem, należy spotkać się na środku. Kruszwica, Kutno. Każdemu bedzie jednakowo. Pogadamy w czerwcu na plaży ;-)

Centrum pewnie jest dobrym kierunkiem , ale trzeba brać pod uwagę atrakcyjność
miejsca.Kutno i ścisłe centrum raczej jest mało atrakcyjne do noclegu jak i do rajdu,płaskie i nawet słabo zalesione.
Pewnie coś by się znalazło , ale mogło by być również coś atrakcyjnego w okolicach
centrum, to jest zawsze lepsze niż skrajności.
Organizowanie spotkania nie jest dla mnie sprawą ambicjonalną , ale jak będzie
zainteresowanie to mogę coś pomyśleć.

W tym roku myślałem o mazurach , ale zainteresowanie spotkaniem było raczej z pomorza
więc wybrałem morze.Myślę ,że czasami podobne skrajności również mogą być atrakcyjne,
na przykład dla ludzi mieszkajacych w górach - choć odległy rejon.
Może sie mylę ,ale dla mnie wyjazdy w góry są ciekawe bo tutaj jest morze , względnie jeziora.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-21, 15:12

A Biskupin, Gopło, Gniezno? Kalisz? Nie wiem - strzelam.
A może w środku tylko po to aby się poznać osobiście? Lepiej się potem pisze gdy wie się z kim. I łatwiej się umawiać w mniejszych grupkach.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-21, 15:15

[quote="nornik5"]
zbymus napisa/a:

Organizowanie spotkania nie jest dla mnie sprawą ambicjonalną , ale jak będzie
zainteresowanie to mogę coś pomyśleć.

Nikt chyba nie robi tego dla ambicji. To dużo roboty i czasu pochłania, myślę, że to się robi dla samej chęci spotkania z kumplami.

Jaro - 2016-03-21, 17:13

A Biskupin, Gopło, Gniezno? Kalisz? Nie wiem - strzelam.
A może w środku tylko po to aby się poznać osobiście? Lepiej się potem pisze gdy wie się z kim. I łatwiej się umawiać w mniejszych grupkach.

Tu jest już cieplej , ciekawsze tereny.Myślę , że miejsce dla wielu ludzi jest jednak
motywujące.
Nadmieniłem o kwestii ambicjonalnej bo różnie można coś oceniać.
Dla mnie jest to robienie czegoś dla innych i tylko to jest argumentem do działania.
Znam te tereny również i zastanowię sie gdzie byłoby odpowiednio.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-21, 18:34

OK, fajnie.
Jeeper - 2016-03-22, 11:25

może uda mi się być
Peter - 2016-03-22, 19:40

O ile termin ly w pracy nie przeszkodza wpadne z wami polatac, ale na dzien dzisiejszy wszystko wskazuje na to ze bez noclegu.
Jaro - 2016-03-23, 16:04

OK, fajnie.

Pomyślałem nad spotkaniem w centrum Polski tak jak sugerowałeś Jacku i mam całkiem
przyzwoity plan.
Właściwie opracowałem cały zlot .Prawie w centrum z ładnym miejscem do noclegu,ciekawe
miejsca do zwiedzania, ale nic ta ten temat nie powiem bo byłoby bez sensu .
Skończy się sezon przedstawię propozycję i jak bedzie się podobać to podopinam guziki.

[ Dodano: 2016-03-23, 16:11 ]
Zbymus sugerował żebym zrobił listę uczestników.Zrobiłem jak sobie życzył , ale
potwierdzoną listę załączę pod informacją o spotkaniu.Żeby zrobić coś sensownie
muszę znać konkretną ilość chętnych dlatego nie chcę odstępować od zasad przyjętych
na początku.

Jacek Lazarewicz - 2016-03-23, 16:11

Masz rację, sezon należy zacząć planować jesienią :-) . Tym bardziej, że ten sezon już chyba wszyscy zaplanowali.
Jacek Lazarewicz - 2016-03-23, 16:14

nornik5 napisa/a:

[ Dodano: 2016-03-23, 16:11 ]
Zbymus sugerował żebym zrobił listę uczestników.Zrobiłem jak sobie życzył , ale
potwierdzoną listę załączę pod informacją o spotkaniu.Żeby zrobić coś sensownie
muszę znać konkretną ilość chętnych dlatego nie chcę odstępować od zasad przyjętych
na początku.

Zbymus, powiadasz :shock:

Rysio - 2016-03-31, 22:44

Zgłaszam się do wyjazdu .
Jaro - 2016-04-01, 07:35

Super, dopisałem do listy.
Jacek Lazarewicz - 2016-04-01, 11:01

Rysio napisa/a:
Zgłaszam się do wyjazdu .

Wszystko wskazuje, Rysiu, że część drogi pokonamy wspólnie. Potwierdzę po niedzieli, po pierwszej jeździe.

Rysio - 2016-04-01, 20:16

To będzie przyjemniejsza jazda.A motor dopiero jutro mam zamiar odpalić po zimie.
Ivar - 2016-04-07, 06:41

Witam. Ja też w ciągu kilku dni dam znać. Próbuję się rozeznać ile osób będzie. Pozdrawiam
Jaro - 2016-04-08, 10:32

Ivar napisa/a:
Witam. Ja też w ciągu kilku dni dam znać. Próbuję się rozeznać ile osób będzie. Pozdrawiam

Ty jako"tubylec " powinieneś być pierwszy na liście, zwłaszcza że byłeś jednym z tych
co dopytywali o kolejny zlot na Pomorzu.

Ivar - 2016-04-08, 11:00

:-) żeby sprawa dotyczyła tylko mnie to zapewne by tak było. Mnie + 1 możesz na pewno dopisać. Niedługo ustalę co z resztą i wówczas też przeleję kasę.
Jacek Lazarewicz - 2016-04-10, 21:05

Dopisz mnie Jarku do listy uczestników.
ArturM - 2016-04-10, 21:25

Dopisz mnie Jarku do listy uczestników.

No proszę jak pomyślał tak zrobił.
Mam nadzieję że jak pozbędę się dzieciaków z domu (czytaj wydorośleją) to też będę uczęszczał na każde spotkanie :mrgreen:

Jacek Lazarewicz - 2016-04-10, 21:27

Artur, ja nie uczęszczam na każde tylko na wybrane ;-)
ArturM - 2016-04-10, 21:35

Ale wybierasz podobnie jak ja więc napisałem wszystkie. Nie jeździsz na wszystkie? Ale na najważniejsze na pewno!
Jacek Lazarewicz - 2016-04-10, 21:40

Wszystkie nasze są najważniejsze :-P
mariusz650 - 2016-04-10, 22:16

Cześć byłbym chętny na wyjazd razem z małżonką.
Jaro - 2016-04-11, 08:49

mariusz650 napisa/a:
Cześć byłbym chętny na wyjazd razem z małżonką.

Odpowiadam na pytanie wysłane przez ciebie na PW.
W tych 200 zł jest zawarty nocleg , wyżywienie ,
obiad na trasie w sobotę i bilety wstępu.

Listę uaktualniłem zgodnie z potwierdzeniami.
Deklaracje nie potwierdzone pozostawiam w pamięci.

mariusz650 - 2016-04-16, 08:40

Wpłatę zaliczki zrobiłem wczoraj tak więc ja +1
Pytanko , czy można pobyt tam przedłużyć?

Jaro - 2016-04-16, 20:54

Można bez problemu.
mariusz650 - 2016-06-21, 05:29

Czy to spotkanie kaszubskie jest jeszcze aktualne, bo jest cisza w eterze , a termin juz za 3 dni.
Jacek Lazarewicz - 2016-06-21, 06:37

Jak cisza, to znaczy, że wszystko bez zmian :-)

Jak w tym dowcipie:
Małżeństwo w podeszłym wieku, żona z pretensjami do męża:
już dawno nie mówiłeś, że mnie kochasz.
Mąż na to: powiedziałem w 1972, jak coś się zmieni, to Ci powiem.

ArturM - 2016-06-21, 08:09

A skąd te kałuże?
Jacek Lazarewicz - 2016-06-21, 08:18

Spociłem się, było bardzo gorąco ;-)
A tak naprawdę to stanęliśmy ze Stefanem 50 m za parkingiem i one tam już były.

Jaro - 2016-06-22, 07:16

Pogoda będzie ładna , wszystko bez zmian tak jak napisałeś powyżej.
W poniedziałek pisał Paweł ze Szczecina że mu stanął motor i oddał do serwisu i jego przyjazd stoi pod znakiem zapytania. Pozatym dzisiaj pytał Mariusz650 czy może przyjechać samochodem bo ma coś z barkiem , nie napisał czy na cały zlot czy na dwie godziny.
Z innych informacji dwóch ludzi z Holandii przywleką na przyczepie starego Royala z 1920,
mają spać w canperze i dziś sygnał od dwóch Finów również camperem.

Ja planuje być na miejscu okolo godzinie 15 , gdyby komuś wychodziło przybyć prędzej to oczywiście będę prędzej.

Ivar - 2016-06-22, 17:05

Dla podbicia apetytu przed piątkiem kilka wspomnień z zeszłego roku: https://www.youtube.com/watch?v=vp3V1Qebu8g do zobaczenia :)
Jacek Lazarewicz - 2016-06-22, 17:46

My z dołu wyjeżdżamy już jutro - turystycznie :-)
Jaro - 2016-06-22, 18:11

My z dołu wyjeżdżamy już jutro - turystycznie :-)

.... i bardzo dobrze . Na raz właściewie nie do zrobienia przy zdrowym podejściu.

Matt naprzykład wyjechał wczoraj tyle że on płynie promem .Godzinne temu pisał że czeka na wiazd na prom w Sztokholmie.Tam miał przesiadkę , jutro jadę po niego o 12,00 do Gdańska.

Mariusz650 , nie miałem od ciebie informacji . Napisz co z tobą i małżonką bo zgłosiłeś dwie osoby, a sprawa jest nie jasna.

Jacek Lazarewicz - 2016-06-27, 17:24

No i wróciliśmy, zdrowi - z drobnymi uszczerbkami. Na razie potwierdzenie pobytu, a reszta za kilka dni, aż ochłonę. A ochłonąć muszę bo miałem podobne zdarzenie :-(
https://www.youtube.com/watch?v=6wIolksriwA

Lamer - 2016-06-27, 19:42

Hej,
fotka świetna.
Mam nadzieję ze wszystko OK?

Pozdrowionka

Szkoda że nie dałem rady...

Dan

Jacek Lazarewicz - 2016-06-27, 20:54

Dzieki Jarku, za fantastyczne przyjęcie! Impreza zorganizowana na 5(+). Atrakcji dla przyjezdnych moc. Niestrudzona Magda i jej Mama ;-) uratowały sobotnią grilo/kolację. Kasiu, dziękuję za Twoją obecność i wsparcie Jarka. Jesteśmy zachwyceni tą imprezą - do zobaczenia za rok!
ArturM - 2016-06-27, 21:13

No i wróciliśmy, zdrowi - z drobnymi uszczerbkami. Na razie potwierdzenie pobytu, a reszta za kilka dni, aż ochłonę. A ochłonąć muszę bo miałem podobne zdarzenie :-(
https://www.youtube.com/watch?v=6wIolksriwA

??????????????????????????????????????

Cieszę się że cało w domu

Jacek Lazarewicz - 2016-06-28, 06:24

Ja też się cieszę, chociaż bark mam jeszcze cały obolały.
Wiesz, jak to jest: raz pies, raz drzwi od samochodu. Dobrze, że nie koparka ;-)

Jacek Lazarewicz - 2016-06-28, 09:34

Tak mimochodem:
ostatnio zauważyłem, że udostępniona została strona facebookowa: Royal Enfield Club oddział polski. Ich broszka- każdemu wolno. Nic mi jednak nie wiadomo, żeby organizowali II Kaszubskie Spotkanie. Całą imprezę przygotował Jarek z żoną i córką, przy pomocy Sławka. Owszem, na Spotkanie przybyli również członkowie w/w klubu: pan V., Colin J. i Jerzy D.
Byli jednak najzwyklejszymi uczestnikami.
I tu spotkała mnie niespodzianka: organizator Colin Jenkins. Zresztą zobaczcie sami:

Jacek Lazarewicz - 2016-06-28, 09:38

Normalnie ukradli Jarkowi imprezę :!:
Jak Ruscy mówili? " Tfu, Swołocz".

Ivar - 2016-06-28, 10:25

Poczekajmy na opinię Jarka. Mnie bardziej zastanawia fakt, że to Royal Enfield Club POLAND a w członkach grupy trudno znaleźć polskie nazwisko.
Jacek Lazarewicz - 2016-06-28, 10:33

Bo to nie po dobrej woli, a prawdopodobnie z łapanki. Lepiej niech nie rozumieją na co się godzą. W Polsce coraz mniej chętnych pod te skrzydła.
ArturM - 2016-06-28, 12:07

Bleeeeeee,
kolejna wtopa RECP

Jaro - 2016-07-01, 09:34

Hej,

Mój powrót trwał podobnie jak Jacka i Jurka, dwa dni oczywiście nie dosłownie.
Holendrowi pękło pióro w resorze campera i obiecałem mu ,że przynajmniej wbije to pióro na miejsce.Po spotkaniu Holender z Finlandczykami i Matt przyjechali do mnie żeby naprawić resor.PO oględzinach zrobiliśmy grilla , piwko itd.W mniedzy czasie dorobiłem uchwyty do resorów ,wieczorem Niko i Joona pojechali dalej a reszta miała imprezę po zlocie.
W poniedziałek również spędziliśmy razem czas,Piter i Aneke pojechali we wtorek rano.
Jeżeli chodzi o to kto zrobił imprezę, szczerze mówiąc nie wnikałem w to dlatego że nie mam facebooka.Drugim powodem jest fakt że mam nadal Matta jako goście w domu.Plany był taki że pojedziemy we trójkę w Tatry , ale wszystko sie zmieniło.Dla niego jazda po naszych drogach jest zbyt stresująca,swoją drogą nikt z obcokrajowców którzy przybyli do Polski nie chcieliby jeździć duzo po naszych drogach motocyklem.Finalnie pojedziemy gdzieś lokalnie na motorach i porobimy coś jeszcze .
Dziękuje wszystkim za przybycie i wieże że wszyscy byli zadowoleni.
Wszyscy nie dolechali , ale było nas i tak całkiem sporo , w sobotę kilka osób opuściło nas ale mimo wszystko było nas około 30.

Pozdrawiam wszystkich

Jeeper - 2016-07-02, 10:19

Cieszę się że impreza się udała , mnie niestety nie było dane uczestniczyć ale mam nadzieję że "Pomorskie" zloty na trwale wpiszą się w terminarz enfieldowych spotkań więc co się odwlecze ....
Jacek Lazarewicz - 2016-07-02, 10:40

Optuję za Kujawsko - Pomorskimi :->
Jaro - 2016-07-04, 10:06

Peter przysłał mi cztery zdjęcia z pobytu w Polsce , trzy z nich załączam.
Na jednym jest Niko i Joona z Finlandii , nazwani przez Petera The beach boys,
na kolejnym ujęcie z wieczornej imprezy i Matt z Anneke w Leborku.

karczoch - 2016-07-06, 16:24

No i wróciliśmy, zdrowi - z drobnymi uszczerbkami.

A Enfield mocno oberwał?

Jacek Lazarewicz - 2016-07-06, 19:27

Na szczęście tylko klamki do wymiany. Siniaki już bledną.
karczoch - 2016-07-07, 07:25

To dobrze, że tylko tyle :-)
Jacek Lazarewicz - 2016-07-12, 15:43

Dzisiaj zrobiłem przegląd zdjęć z wyjazdu do Jarka:
https://picasaweb.google.com/110480024022163986050/6306444631474216753?authuser=0&feat=directlink

Jaro - 2016-07-14, 11:43

Magda uchwyciła sporo zdjęć z tobą i ogólnie z różnymi ludźmi.Nie chce mi sie tego przebierać , pomniejszać.W wolnej chwili założę konto na Picaso i wszystkie zamieszczę tam.
Może znajdziesz coś interesujacego dla siebie , a może jeszcze ktoś zainteresuje się jakimś zdjęciem.

Jacek Lazarewicz - 2016-07-14, 11:47

Dzięki.
Jaro - 2016-07-17, 13:37

Posiedziałem trochę przy tym i chyba będzie ok.

https://goo.gl/photos/ipGzu1uMqkmzTQGv8

Sprawdziłem działa.

Ivar - 2017-06-01, 22:12

Parę ode mnie - jak zawsze grubo spóźniony:
http://royal-kaszuby-2016.ivar.pl/

[ Dodano: 2017-06-22, 10:12 ]
https://www.youtube.com/watch?v=v8jgpcYZydE