|
Royal-Enfield Forum uzytkownikow |
|
Zloty, imprezy itp. - sezon 2009
Jacek Lazarewicz - 2009-01-26, 13:23 Temat postu: sezon 2009 Moje propozycje na nadchodzący sezon to:
- kwiecień - jednodniowe spotkanie przy Gwiaździstym (niekoniecznie pod Jasną Górą),
- czerwiec - u mnie w cieszyńskim (Beskidy i Czechy),
- lipiec - proponuję spotkać się na Pomorzu (okolice Koszalina?) - Miły pomoże ,
- sierpień - Kampinos u Tomka,
- wrzesień - Oravsky Veteran na Słowacji (fajna 2-dniowa impreza),
Kto następny...?
Emergo - 2009-03-06, 21:15
Jacek, kiedy jest i gdzie ta spotkanie w kwiecien? Mozez dasz wiecy informacja na ten temat? Dzinkuje!
Belgo-francuszki zwiazek miloscnikow Enfield ma swoje spotkania w mayu na BERTRIX.
Podam ten link zebe dostac wiency informacja.
http://www.royalenfieldlesite.com/bertrix/
Kliknij na flaga, sa informacja na ten jezik.
Ja bede tam z motorem. Kto zebnam? Jezeli to interesuje ktos, bardzo po prosze o kontakt :
+ 48 694 351 494
j.hosteing@yahoo.fr
Jacek Lazarewicz - 2009-03-07, 21:47
Myślę, że spotkać możemy się 19 kwietnia w Częstochowie, podczas Zlotu Gwiaździstego. Nie wszyscy są zainteresowani udziałem na Jasnej Górze więc proponuję wyjazd w pobliskie skałki Jury. Okolice są wyjątkowo malownicze - gwarantują relaks i wypoczynek.
No i najważniejsze - nasze pierwsze spotkanie po zimowej przerwie.
Jacek Lazarewicz - 2009-03-27, 20:45
A do Pruchnej zapraszam w czerwcu( 19-21). Skoczymy do braci Czechów a potem pokażę Wam starą drogę z Bielska do Cieszyna. Jak mówią górale "popod samymi górami". Widoki-palce lizać. Szczególnie teraz gdy zaświeci słońce a tam jeszcze śnieg.
Jacek Lazarewicz - 2009-04-03, 09:54
No to kto 19 kwietnia w Częstochowie?
Pastor - 2009-04-06, 08:08
Jacek Łazarewicz napisa/a: | No to kto 19 kwietnia w Częstochowie? |
A nikt mnie nie przegoni jak przyjadę łaciatą? Obiecuję parkować ją w krzakach, żeby nie psuła widoku
Jacek Lazarewicz - 2009-04-06, 20:21
Nie chodzi o rasę tylko o człowieka. Nikogo nie ganiamy w krzaki.
Pastor - 2009-04-07, 13:37
Jacek Łazarewicz napisa/a: | Nie chodzi o rasę tylko o człowieka. Nikogo nie ganiamy w krzaki. |
Jestem podobno człowiekiem rasy białej chociaż moja córka ostatnio trwierdziła że jestem czarny. Pewnie przez ten zarost
Cos widzę że raczej mało nas...
Miejsce owego wydarzenia jest już określone? Bo jakoś się doszukac nie mogę?
Zdrowia!
lckuba4 - 2009-04-07, 19:54
Ja,jeżeli tylko wyjdę na prostą ze sprzętem,to bardzo chętnie stawiłbym się ze Shrekiem w Częstochowie
Shrek to mój buldożer francuski który uwielbia jezdzic ze mną
Pozdrawiam
Kuba
Jacek Lazarewicz - 2009-04-07, 20:55
Po Krakowie jeżdżą jeszcze conajmniej 2 Bullety. Zabierz ich ze sobą!
Jacek Lazarewicz - 2009-04-07, 20:58
Hej PASTOR!
Zazwyczaj spotykaliśmy się na Shellu po prawej stronie przy wylocie na Warszawę. Myslę, że to dobre miejsce i w tym roku. Stamtąd wygodnie wyjechać w kierunku skałek.
rob233 - 2009-04-15, 07:21
Witajcie, Jacku odezwij się jak będziecie w Częstochowie to się zobaczym :) ja jade na bmw - bo z Royalem przygód ciąg dalszy- wypluwa oleju trochę przez rurę - znajomy ma go wziąć w swoje ręce (Stary Harleyowiec (mechanik)). Do Częstochowy jadę już w sobotę. Pozdrawiam wszystkich.Rob
kroszkow - 2009-04-17, 19:03
Czy spotkanie w lipcu na Pomorzu dojdzie do skutku? Byłbym zainteresowany
lckuba4 - 2009-04-18, 02:21
Ja niestety nie wyrobilem się z rejestracją,może uda mi się w sobote zrobic przegląd i wtedy zamelduje się w Częstochowie,jeżeli nie to dopiero przy następnej okazji.
Pozdrawiam
Kuba
Pastor - 2009-04-18, 17:59
Jacek Łazarewicz napisa/a: | na Shellu po prawej stronie przy wylocie na Warszawę. |
hej
Stawimy sie z kumplem w sile dwóch BMW. Mam nadzieję, że nie będziemy dominującą marką?
Jedzcie bezpiecznie.
Do zobaczenia
Pastor - 2009-04-20, 08:51
Jacek Łazarewicz napisa/a: | Hej PASTOR!
Zazwyczaj spotykaliśmy się na Shellu po prawej stronie przy wylocie na Warszawę. Myslę, że to dobre miejsce i w tym roku. Stamtąd wygodnie wyjechać w kierunku skałek. |
Alo!
Z wczorajszej wizji lokalnej wyszło nam że... na wylocie na Warszawę NIE MA Shella
Jest mały Shell blisko jedynki na Jana Pawła (ale nie po prawej) i drugi większy za Lidlem na Wojska Polskiego, ale to nie jest wylot na W-wę, tylko w drugą stronę
Zwiedzanie stacji Shella skończyliśmy ok 11:20 więc i tak pewnie byliśmy za późno. Trudno - może następnym razem jakoś łatwiej będzie się namierzyć.
Zdrowia!
Jacek Lazarewicz - 2009-04-20, 20:05
Moja wielka wina!
z przyzwyczajenia, że gdzie McDonalds to i Shell w pobliżu, napisałem Shell. Tymczasem na wspomnianym skrzyżowaniu. Stoją stacje BP. PRZEPRASZAM.
Zapraszam w czerwcu doPruchnej.
Emergo - 2009-04-20, 20:19
Zaluje ze nie bylem.... Na raze, duzo robota mam. Ale w czerwcu, bede z wami
|
|