Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

Zloty, imprezy itp. - Zlot RE w Toruniu.

Jacek Lazarewicz - 2022-04-29, 13:09
Temat postu: Zlot RE w Toruniu.
Czy ktoÅ› wybiera siÄ™ na Zlot RE do Torunia? Taki wpis znajduje siÄ™ w Messengerze na FB. Info
zostało zamieszczone po zeszłorocznym Zlocie, który organizował Zbymus. Teraz organizatorem
jest Irek. Sprawa jest aktualna bo już się zgłosiliśmy z Wojtkiem i Jurkiem. W Messengerze
jest to wpis pod nazwÄ… ZLOT MOTOCYKLI ROYAL ENFIELD.

"Uprzejmie informuję, iż właśnie jestem po rozmowach na temat noclegów uczesników zlotu
Royal Enfield Club Poland 2022r. w terminie 12 - 15. 08.2022 który odbędzie się w Toruniu. Pokoje 2 i 4 osobowe na terenie campusu X LO ( stare miasto) - cena 40 zł za dobę X 3 noclegi =
120zł. W niedzielę objechałem też jedną z tras , które Wam polecę , po pięknych terenach Kujaw.
W wolnym czasie opracowujÄ™ menu."

Jeeper - 2022-05-01, 19:01

gdzie można znaleźć oryginalne ogłoszenie ?
Jacek Lazarewicz - 2022-05-02, 06:23

Nie ma ogłoszenia. To jest wpis w Messengerze. Ja tam zaglądam przez Facebooka. Umożliwił mi to Zbymus. Myślę, że temat może "ruszyć" w czerwcu bo jak wiesz, u nas zawsze jest "jeszcze za wcześnie". Nikt nie bierze pod uwagę, że Organizator musi wcześnie dokonać rezerwacji i takich tam różnych dupereli.
Jeeper - 2022-05-02, 08:28

Czy strona fejsbuczkowa to ta którą rządzi ojciec derechtor "efi" Gembara ?
trud - 2022-05-02, 08:56

Poniżej ogłoszenie z grupy Miłosza. Na stronie borsuka Royal Enfield Fun Club Poland nie było publikowane, jego strona ledwo dycha.

https://www.facebook.com/...8/?ref=newsfeed

O, widzę jakieś przekłamania, bo Jacek powyżej podaje info o Royal Enfield Club Poland, to jeszcze coś innego.

Jacek Lazarewicz - 2022-05-02, 14:21

Oni to nazwali Zlot Motocykli Royal Enfield Club Poland. Ten w Toruniu.

Oooo, tej strony nie znałem.

Jeeper - 2022-05-03, 09:41

trud napisa³/a:
Poniżej ogłoszenie z grupy Miłosza. Na stronie borsuka Royal Enfield Fun Club Poland nie było publikowane, jego strona ledwo dycha.

https://www.facebook.com/...8/?ref=newsfeed

O, widzę jakieś przekłamania, bo Jacek powyżej podaje info o Royal Enfield Club Poland, to jeszcze coś innego.

Ogłoszenie "niedostępne" :cry:

trud - 2022-05-03, 21:54

Aaa, bo to pewnie trzeba być członkiem, grupy. Niewiele jest napisane, żadnych szczegółów.

ArturM - 2022-05-04, 14:49
Temat postu: Re: Zlot RE w Toruniu.
Jacek Lazarewicz napisa³/a:
Czy ktoÅ› wybiera siÄ™ na Zlot RE do Torunia? "

Jacku wstępnie wybieram się, ale zobaczymy co będzie bo mam jeszcze kilka innych wyjazdów.
Jeżeli będą tylko takie lakoniczne wpisy na ich ogłoszeniu to nie uśmiecha mi się 550km w jedną stronę grzać i to pewnie samemu.
U Zbymusa rok temu byłbym ale pojechałem na ciorbę.
Do Igora na Royalisko chętnie przyjadę

trud - 2022-06-03, 16:05

Podczas Royal Enfield Demo Tour we Wrocławiu słyszałem, że Royal Enfield Polska będzie ze swoimi motocyklami na imprezie w Toruniu.
Jacek Lazarewicz - 2022-06-03, 18:53

To miło.