Pożegnanie Lata |
Autor |
Wiadomo |
ArturM
wierny klasyce
Doczy: 24 Lis 2009 Posty: 1458 Skd: Sanok
|
Wysany: 2013-08-23, 09:25
|
|
|
zbymus napisa/a: | Zamiar był wielki, niestety po ostatnim rajdzie dopadła mnie rwa kulszowa i seria zastrzyków
9 szt. Strach mi nie pozwoli jechać 400 km na siodełku. Chyba że odezwie się głupota. |
Ja też mam rwe kulszową ale właśnie na siodełku mnie nic nie boli
I pewnie dlatego żona mi nie pozwala jeździć - tak aby mnie bolało za kare |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
Doczy: 07 Lip 2006 Posty: 3035 Skd: Pruchna
|
Wysany: 2013-08-23, 11:04
|
|
|
Aleś Ty mądry w tym roku. |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
|
Wysany: 2013-08-25, 12:09
|
|
|
Oj Jacek daj spokój, to takie żarciki. Już się nie odzywam.
Do zobaczenia w Horyńcu |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysany: 2013-08-25, 12:33
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaro
Doczy: 07 Mar 2012 Posty: 346 Skd: Polska
|
Wysany: 2013-08-25, 19:36
|
|
|
Widzę ArturM ze jesteś z Sanoka w tym roku byłem tam pierwszy raz i powiem ci że macie tam ładnie |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysany: 2013-08-25, 19:40
|
|
|
Mam na myśli rejon od Sanoka do Ustrzyk Górnych po Przemyśl |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
|
Wysany: 2013-08-25, 21:57
|
|
|
Wstyd się przyznać ale są wśród Nas (forumowicze) osoby znające ten teren lepiej niż ja. Niestety nie dane mi było lepiej poznać okolic Sanoka. Ostatnio to nadrabiam ale powoli.
Z to Ty masz blisko na Hel. Uwielbiam go, byłem dwa razy i wrócę na 100% |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysany: 2013-08-26, 11:14
|
|
|
Nie chcę w tym wątku pisać nie na temat ,ale zaryzykuje.Przewżnie podoba nam sie to co jest daleko albo tego nie mamy,bywa tak że może mieszkamy w takim miejscu które nie jest bliskie naszemu sercu i tęsknimy za czym innym.Nie ulega wątpliwości że na południu jest wszystkiego pełno i wszedzie blisko i to ze ktos mieszka tam od urodzenia może nie zdawać sobie z tego spraw
Morze ma swoje uroki(znam wiele fajnych miejsc) ,ale stanowi sporą przeszkode do podróżowania motocyklem to jest jak ściana i nie moge pominać faktu dobrych dróg na południu,byłem zaskoczony jak dobre nawierzchnie są w Bieszczadach(ponadto piękna nowa 9 którą jeżdziłem dawniej ciężarówką) czego nie mozna powiedzieć o pomorzu.
Dwa tygodnie temu wymysliłem sobie przejazdzkę na Hel i na wysokości chałup zawruciłem bo zastanowiłem sie poco ja tam jedę-to jest miejsce typowo na urlop nad morzem dojeżdzasz i koniec drogi.Zjadłem jak zwykle nie za świerzą rybe w Pucku i przez kaszuby pojechałem do swojej wsi.
I nie napisałem tego po to zeby udawadniać ci że Hel nie może sie podobac . |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysany: 2013-08-26, 11:43
|
|
|
Przyjedziesz Jarku do Horyńca? (wiem, że urlopik spędziłeś w Bieszczadach ). Ale zawszeć to miło spotkać się ponownie ze znajomyymi. |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysany: 2013-08-26, 21:30
|
|
|
To jest mocny argument.
Przed wyjazdem z rodziną na południe(a zrobiłem to głównie dla nich)byłem prawie na 100 % ze jadę.
Ten wyjazd trochę mnie wybił z rytmu bo było to raptem 5 dni i dla oszczędności czasu jechałem nocami do tego piwko na miejscu ,chodzenie po górach(bylismy na smerku i tarnicy) spowodowało ze czułem zmęczenie i kilka dni dochodziłem do siebie.
Narazie jestem pomiędzy ani tak ani nie,może bardziej na tak ale czekam na jakiś impuls z wnętrza mojej makówy.Musi mnie coś kopnąć bo było nie było około 800 w jedna strone a dopiero co zrobiłem 2100 autem - ale zbieram siły. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysany: 2013-08-26, 22:27
|
|
|
A co na to córka? |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysany: 2013-08-27, 18:50
|
|
|
Pierwszy plan był że wyskoczymy na jeden dzień do Lwowa przed lub po spotkaniu.
W poniedziałek idzie do nowej szkoły i chciała byc na rozpoczeciu ,ale ten Lwów ją skusił i mielismy jechac razem.
Jednak wyjazd w bieszczady chyba jej wystarczył bo nic nie mówi na ten temat,właściwie to nawet nie było kiedy pogadać bo trzeba było nadrobić inne sprawy.
Pozatym ten Lwów planowałem zrobić z nimi ,ale zabrakło czasu i pojechaliśmy do Lańcuta i Kazimierza i podobało im sie.Kazimierz widziałem ,ale Łańcut zrobił na mnie wrarzenie ,zwłaszcza ta wozownia noi przewodniczka która zajmujaco opowiadała. |
|
|
|
|
bon-wojtek
Boytek
Doczy: 12 Kwi 2011 Posty: 256 Skd: Biała Podlaska
|
Wysany: 2013-08-28, 10:01
|
|
|
Zgłaszam swój udział.
U Eli już potwierdziłem.
Czy ktoś planuje trasę Włodawa-Chełm-Hrubieszów-Tomaszów Lub.-Horyniec.
Bo taka kresowa przejażdżka mi się wymyśliła |
_________________ Sursum corda ! |
|
|
|
|
weker
avia
Doczy: 19 Cze 2007 Posty: 57 Skd: Kętrzyn
|
Wysany: 2013-08-28, 20:31
|
|
|
Będę jechać przez Warszawę,Lublin, Zamość,Tomaszów Lub. i dalej do Horyńca. W Warszawie chcę być około godz 10 a dalej jak Bozia pozwoli bez specjalnych przystanków. |
_________________ Stefan Weker |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
|
Wysany: 2013-08-28, 21:15
|
|
|
A ja mam wiadomość od Marka.
Nasz nadworny kawalarz przybędzie czterokołowcem więc na 100% nie zabraknie ...jarać, jarać... |
|
|
|
|
|