Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Pożegnanie Lata
Autor Wiadomo
ArturM 
wierny klasyce

Doczy: 24 Lis 2009
Skd: Sanok
Wysany: 2013-08-23, 09:25   

zbymus napisa/a:
Zamiar był wielki, niestety po ostatnim rajdzie dopadła mnie rwa kulszowa i seria zastrzyków
9 szt. Strach mi nie pozwoli jechać 400 km na siodełku. Chyba że odezwie się głupota.

Ja też mam rwe kulszową ale właśnie na siodełku mnie nic nie boli :mrgreen:
I pewnie dlatego żona mi nie pozwala jeździć - tak aby mnie bolało za kare :mrgreen:

Jacek Lazarewicz 

Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Pruchna
Wysany: 2013-08-23, 11:04   

Aleś Ty mądry w tym roku. :-/

ArturM 
wierny klasyce

Wysany: 2013-08-25, 12:09   

Oj Jacek daj spokój, to takie żarciki. Już się nie odzywam.
Do zobaczenia w Horyńcu

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2013-08-25, 12:33   

;-)

Jaro 

Doczy: 07 Mar 2012
Skd: Polska
Wysany: 2013-08-25, 19:36   

Widzę ArturM ze jesteś z Sanoka w tym roku byłem tam pierwszy raz i powiem ci że macie tam ładnie

Jaro 

Wysany: 2013-08-25, 19:40   

Mam na myśli rejon od Sanoka do Ustrzyk Górnych po Przemyśl

ArturM 
wierny klasyce

Wysany: 2013-08-25, 21:57   

Wstyd się przyznać ale są wśród Nas (forumowicze) osoby znające ten teren lepiej niż ja. Niestety nie dane mi było lepiej poznać okolic Sanoka. Ostatnio to nadrabiam ale powoli.

Z to Ty masz blisko na Hel. Uwielbiam go, byłem dwa razy i wrócę na 100%

Jaro 

Wysany: 2013-08-26, 11:14   

Nie chcę w tym wątku pisać nie na temat ,ale zaryzykuje.Przewżnie podoba nam sie to co jest daleko albo tego nie mamy,bywa tak że może mieszkamy w takim miejscu które nie jest bliskie naszemu sercu i tęsknimy za czym innym.Nie ulega wątpliwości że na południu jest wszystkiego pełno i wszedzie blisko i to ze ktos mieszka tam od urodzenia może nie zdawać sobie z tego spraw
Morze ma swoje uroki(znam wiele fajnych miejsc) ,ale stanowi sporą przeszkode do podróżowania motocyklem to jest jak ściana i nie moge pominać faktu dobrych dróg na południu,byłem zaskoczony jak dobre nawierzchnie są w Bieszczadach(ponadto piękna nowa 9 którą jeżdziłem dawniej ciężarówką) czego nie mozna powiedzieć o pomorzu.
Dwa tygodnie temu wymysliłem sobie przejazdzkę na Hel i na wysokości chałup zawruciłem bo zastanowiłem sie poco ja tam jedę-to jest miejsce typowo na urlop nad morzem dojeżdzasz i koniec drogi.Zjadłem jak zwykle nie za świerzą rybe w Pucku i przez kaszuby pojechałem do swojej wsi.
I nie napisałem tego po to zeby udawadniać ci że Hel nie może sie podobac .

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2013-08-26, 11:43   

Przyjedziesz Jarku do Horyńca? (wiem, że urlopik spędziłeś w Bieszczadach :oops: ). Ale zawszeć to miło spotkać się ponownie ze znajomyymi. :-D

Jaro 

Wysany: 2013-08-26, 21:30   

To jest mocny argument.
Przed wyjazdem z rodziną na południe(a zrobiłem to głównie dla nich)byłem prawie na 100 % ze jadę.
Ten wyjazd trochę mnie wybił z rytmu bo było to raptem 5 dni i dla oszczędności czasu jechałem nocami do tego piwko na miejscu ,chodzenie po górach(bylismy na smerku i tarnicy) spowodowało ze czułem zmęczenie i kilka dni dochodziłem do siebie.
Narazie jestem pomiędzy ani tak ani nie,może bardziej na tak ale czekam na jakiś impuls z wnętrza mojej makówy.Musi mnie coś kopnąć bo było nie było około 800 w jedna strone a dopiero co zrobiłem 2100 autem - ale zbieram siły.

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2013-08-26, 22:27   

A co na to córka? ;-)

Jaro 

Wysany: 2013-08-27, 18:50   

Pierwszy plan był że wyskoczymy na jeden dzień do Lwowa przed lub po spotkaniu.
W poniedziałek idzie do nowej szkoły i chciała byc na rozpoczeciu ,ale ten Lwów ją skusił i mielismy jechac razem.
Jednak wyjazd w bieszczady chyba jej wystarczył bo nic nie mówi na ten temat,właściwie to nawet nie było kiedy pogadać bo trzeba było nadrobić inne sprawy.
Pozatym ten Lwów planowałem zrobić z nimi ,ale zabrakło czasu i pojechaliśmy do Lańcuta i Kazimierza i podobało im sie.Kazimierz widziałem ,ale Łańcut zrobił na mnie wrarzenie ,zwłaszcza ta wozownia noi przewodniczka która zajmujaco opowiadała.

bon-wojtek 
Boytek

Doczy: 12 Kwi 2011
Skd: Biała Podlaska
Wysany: 2013-08-28, 10:01   

Zgłaszam swój udział.
U Eli już potwierdziłem.
Czy ktoś planuje trasę Włodawa-Chełm-Hrubieszów-Tomaszów Lub.-Horyniec.
Bo taka kresowa przejażdżka mi się wymyśliła :-)

weker 
avia

Doczy: 19 Cze 2007
Skd: Kętrzyn
  Wysany: 2013-08-28, 20:31   

Będę jechać przez Warszawę,Lublin, Zamość,Tomaszów Lub. i dalej do Horyńca. W Warszawie chcę być około godz 10 a dalej jak Bozia pozwoli bez specjalnych przystanków.

ArturM 
wierny klasyce

Wysany: 2013-08-28, 21:15   

A ja mam wiadomość od Marka.
Nasz nadworny kawalarz przybędzie czterokołowcem więc na 100% nie zabraknie ...jarać, jarać... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: