Royal-Enfield Strona G³ówna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pożegnanie lata w Krainie nad Tanwią.
Autor WiadomoϾ
ArturM 
wierny klasyce

Do³¹czy³: 24 Lis 2009
Sk¹d: Sanok
Wys³any: 2010-08-24, 13:03   

Fajnie. Jest jakaś szansa że się jednak z Wami spotkam na trasie. Jeżeli możesz to daj znać z Mielca lub obiadu.
Ja do Leżajska mam około 2h 20min bez zbędnych zatrzymywań. Wy z Mielca do Leżajska macie ok.2h.
Jak możesz to prześlij mi numer telefonu. Mój niezmienny to: 697-636-987

weker 
avia

Do³¹czy³: 19 Cze 2007
Sk¹d: KÄ™trzyn
Wys³any: 2010-08-24, 18:40   

Informacja dla Zwolina!!
Jeśli jeszcze linka do Ciebie nie dotarła to mogę Ci przywieżć na spotkanie nad Tanwią. Ewentualnie podrzucę na wskazany punkt na trasie pomiędzy Strzelcami Opolskiemi a "Tanwią". Jutro bedę w Warszawie.
Stefan

ArturM 
wierny klasyce

Wys³any: 2010-08-24, 19:10   

Stefan jak jesteÅ› w Warszawie to ewentualnie nadaj Zwolinowi kurierem i na czwartek ma pod wskazanym adresem. Zwolin odezwij siÄ™.

ZWOLIN
[Usuniêty]

Wys³any: 2010-08-24, 20:53   

odzywam siÄ™ :!:
linka jeszcze nie dotarła pomysł Artura jest dobry :mrgreen:
Stefan napisze Ci na PW dokładny adres i proszę wyślij za pobraniem OK :?:

Bartek_86
[Usuniêty]

Wys³any: 2010-08-24, 23:12   

Zwolin,

Przepraszam Cię za długi czas oczekiwania, ale dopiero dziś linka(wraz z moją stopką boczną) doszła :-/ , a dokładnie powiadomienie z poczty. Myślę, że jutro spotkamy się z Stefanem i jedna z linek powędruje do Kraśnika :-D

weker 
avia

Wys³any: 2010-08-25, 07:49   

OK, bedę miał ja przy sobie na motocyklu. A na marginesie - gdy mnie pękła linka to ją wyjąłem i zawiozłem do warsztatu gdzie dorabiaja wszelkie linki z bowdenami. Zrobili mi niec grubszą, w osłonie teflonowej i w ogole miodzio. Te oryginalne nie umywaja się do tej robionej na zamówienie. Namawiam wszystkich potrzebowskich do takiego rozwiązania.

Stefan

rob233 
RobertK

Do³¹czy³: 02 Lip 2007
Sk¹d: WÅ‚ocÅ‚awek
  Wys³any: 2010-08-25, 11:13   

Witam wszystkich
Jacku, czy jeśli mój Royal czeka w rozbiorze na swoją finansową chwlikę to czy mogę przyjechać do Tanwi na BMW? :shock:
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia :mrgreen:

Jacek Lazarewicz 

Do³¹czy³: 07 Lip 2006
Sk¹d: Pruchna
Wys³any: 2010-08-25, 14:59   

W zeszłym roku nie pytałeś :-)

ZWOLIN
[Usuniêty]

Wys³any: 2010-08-29, 20:19   

jeszcze nikt nie wrócił :?: czy też jesteście zmęczeni i nie chce sie Wam zameldować :?:

Shelton
[Usuniêty]

Wys³any: 2010-08-29, 21:00   

Ja niestety nie dotarłem i żałuje.

Artur 

Do³¹czy³: 11 Lip 2010
Sk¹d: Otwock
Wys³any: 2010-08-29, 21:35   

Ja dotarłem dzięki Robertowi jako pasażer. W Rykach ok. 80 km od domu pękł mi łańcuch (hindus).

rob233 
RobertK

Do³¹czy³: 02 Lip 2007
Sk¹d: WÅ‚ocÅ‚awek
Wys³any: 2010-08-29, 22:42   

Melduje się w domu 23:30 ufff lało jak z cebra i po 20tej ciemno i nic nie widzialem wiec musialem przeczekac na stacji, ale sie potem przetarlo i gnalem dalej. Mam nadzieje ze wszyscy szczesliwie dotarli.
POzdrawiam wszystkich.
PS: w nocy to juz chyba jesien idzie :shock: bo trochu zimno momentami bylo :shock:
Janusz trzymamy za Ciebie kciuki i pamietaj "kazdej biedzie koniec bedzie" wystarczy juz tych usterek. powodzenia i zycze zeby juz wszystko ci zawsze gralo. Z drugiej strony kazda usterka wywoluje pomysly na modyfikacje i przekonstruowania tego co ludzie w turbanach zrobili wiec mozna polska mysl techniczna wdrozyc i bedzie motocykl ideał.
Pozdro

Jacek Lazarewicz 

Do³¹czy³: 07 Lip 2006
Sk¹d: Pruchna
Wys³any: 2010-08-30, 07:00   

My wróciliśmy o 20.30. Masz rację Robert, już jesień. Za cienkie ubranko spowodowało, że zmarzłem jak cholera. Na szczęście dojechaliśmy sucho. Zamiast do kompa to skonsumowałem szklaneczkę rozgrzewacza i do łóżka.
Janusza problemy jeszcze się nie skończyły. Uszkodzony wał spowodował więcej problemów. Zawrócił do Krainy i czekał na lawetę. Myślę, że wkrótce więcej info.
Z Jurkiem, Adamem i dwoma Marcinami ze Strzelec jechaliśmy razem do Krakowa więc myślę, że u nich również ok.
Dzięki za Super Spotkanie.

weker 
avia

Wys³any: 2010-08-30, 09:47   

Niewątpliwie to spotkanie nad Tanwią obfitowało w ciekawostki jak mało które dotychczas.
Przyjazdy i powroty, szczególnie te dłuższe jeśli są realizowane grupowo (2 to też grupa) dają zdecydowanie wiekszy komfort wewnetrzny, o czym chyba juz wszyscy sie przekonaliśmy. Ja dotarłem do domu ok 2 w nocy. Potwierdzam-było zimno jak cholera i tylko troche mokro, na szczęście. Pewnie bedę miał nowe spostrzeżenia na temat tchniki ale na razie nie mam "weny" do ogladania szczegółowego mojej maszyny.
Pozdrawiam Wszystkich
Stefan

ArturM 
wierny klasyce

Wys³any: 2010-08-30, 12:22   

Ja miałem blisko więc byłem o 14.30 pod garażem. Jak wszyscy zmarzłem ale za to nie padało. Przygody i przebywanie w Waszym gronie to miód na trudy codzienności. Oby więcej takich spotkań.
Pojawiły się dwie usterki :?: ale dojechałem.
Nie zapomnijmy podziękować Eli i Bogdanowi. Bez ich serdeczności nie byłoby takiej imprezy.
Zdjęcia załącze i wyślę do Jacka.

P.S. Nawet Jeeper dojechał ;-)

Wyœwietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych