Pożegnanie Lata |
Autor |
Wiadomo |
Jaro
Doczy: 07 Mar 2012 Posty: 346 Skd: Polska
|
Wysany: 2013-08-29, 16:27
|
|
|
Jacek napisał :
Przyjedziesz Jarku do Horyńca?
Nie wiem jak robicie te cytaty z poprzednich postów , w każdym razie jest to odpowiedz dla Jacka z poprzedniego postu.
Dziś rano chciałem przygotowac motorek przed wyjazdem i po pierwszym odpaleniu zaczeło cos stukać.Wstępnie sprawdziłem kilka rzeczy i niestety dalej stuka, będzie potrzebował głębszej diagnozy co za tym idzie - Royal sam zdecydował że nie jadę.
Ale żeby nie było ,w tym roku listę w Tanwi podpisałem. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
Doczy: 07 Lip 2006 Posty: 3035 Skd: Pruchna
|
Wysany: 2013-08-29, 17:34
|
|
|
nornik5 napisa/a: | Jacek napisał :
Przyjedziesz Jarku do Horyńca?
Nie wiem jak robicie te cytaty z poprzednich postów , w każdym razie jest to odpowiedz dla Jacka z poprzedniego postu. |
Szkoda, a wracając do cytatów: w prawym górnym rogu każdego posta jest "chmurka"- cytuj.
Klikasz na nią i w Twoim nowym poście pojawia się ten, który chcesz zacytować. |
|
|
|
|
szprycha
Doczya: 23 Mar 2011 Posty: 138 Skd: Gliwice
|
Wysany: 2013-08-30, 13:48
|
|
|
pięknie.... wszyscy co mieli jechać już dawno w drodze, a ja dalej w pracy |
_________________ szprycha |
|
|
|
|
Eskimos
Doczy: 22 Cze 2010 Posty: 39 Skd: Sosnowiec
|
Wysany: 2013-09-01, 18:22
|
|
|
No wreszcie po 8,5h w domu. Bez problemów, trochę deszczu, ale do domu dojeżdżaliśmy w promieniach słońca.
Wszystkim Wam dziękuję za świetne spotkanie, Eli, Dankowi i pozostałym organizatorom jeszcze raz wielki szacunek i podziękowania za to jak nas przyjęli, a Stefanowi dziękuję za niezwykłą inspirację.
Pozdrawiam Kuba "Eskimos" |
|
|
|
|
bon-wojtek
Boytek
Doczy: 12 Kwi 2011 Posty: 256 Skd: Biała Podlaska
|
Wysany: 2013-09-01, 18:57
|
|
|
My również dotarliśmy do Białej Podl. bez problemów, trochę nas zlało między Chełmem i Włodawą, a potem jechaliśmy pod zimny wiatr, ale już bez deszczu .
Dziękujemy wszystkim, za fajne spotkanie i super atmosferę. |
_________________ Sursum corda ! |
|
|
|
|
mario12 [Usunity]
|
Wysany: 2013-09-01, 19:36
|
|
|
Ja byłem o 19 w domu reszta ekipy z Opolskiego dalej w trasie. Dzięki za super spotkanie. Jak zawsze było świetnie POZDRAWIAM |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
Doczy: 24 Lis 2009 Posty: 1458 Skd: Sanok
|
Wysany: 2013-09-01, 20:34
|
|
|
Ja byłem o czasie tylko że teraz odzyskałem internet.
Do Przemyśla pogoda super. W Przemyślu kawa i lody i przebieranko w gumowca bo zaczęło padać. Myślałem że jak przejadę kilka wzniesień to przestanie bo było nawet lekkie przejaśnienie na niebie ale jak dotarłem do Sanoka to mogłem wylewać wodę z butów. Dupa ze mnie bo trzeba było założyć ochraniacze.
BYŁO CUDNIE
Podobno szczęśliwi czasu nie liczą no ale ja już liczę i odliczam czas do następnego spotkania.
Całusy dla WSZYSTKICH be wyjątku (Skura nie bój się) |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Rysio
Doczy: 10 Kwi 2011 Posty: 72 Skd: Łódź
|
Wysany: 2013-09-01, 20:45
|
|
|
Przyjechałem do domu o 19.30-właściwie przyszedłem .Royal rzucił palenie czterysta metrów od garażu .
Dzięki za wspaniałe spotkanie. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysany: 2013-09-01, 21:08
|
|
|
Janusz z grupą strzelecką i ja również w domu. |
|
|
|
|
szprycha
Doczya: 23 Mar 2011 Posty: 138 Skd: Gliwice
|
Wysany: 2013-09-01, 22:31
|
|
|
a ja pisałam posta, pisałam , a jak kliknęłam wyślij to mnie wylogowało i wszystko poszło się pasać |
_________________ szprycha |
|
|
|
|
weker
avia
Doczy: 19 Cze 2007 Posty: 57 Skd: Kętrzyn
|
Wysany: 2013-09-02, 05:28
|
|
|
Dotarłem do domu ok. 22.00. Gdyby nie burza, która mnie dorwała przed Lublinem byłoby bezdeszczowo. Lało tak jak wszyscy diabli. Jednak już po dalszej 1,5 godzinie jazdy byłem suchy, nawet rekawiczki mi wyschły. Przeszkadzał tylko chwilami bardzo silny wiatr. Royal sprawiła się jak trzeba. Razem z naszymi wyciaczkami przejechałem 1380 km bez najmniejszej usterki. Po rozpakowaniu się swierdziłem, że niestety zamókł też aparat fotograficzny więc przekazanie materiału zdjęciowego trochę się tym razem opóżni.
Jeszcze raz uściski dla wszystkich (cementujemy się coraz mocniej) ale szczególne pozdrowienia i podziękowania dla Eli i Danka. Jak zawsze vokazali się światnymi organizatorami i kompanami (wraz z synem oczywiście). Przecież my tylko w komfortowych warunkach spijaliśmy piankę z piwa, które Oni ważyli od dłuższego już czasu. Tak więc wszystkiego dobrego dla Wszystkich i...DO NASTEPNEGO RAZU! |
_________________ Stefan Weker |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysany: 2013-09-02, 09:42
|
|
|
Na razie zbiorówka + Stefan w roli fotografa:
zbiorowe.jpg
|
|
Plik cignito 62 raz(y) 520,17 KB |
|
|
|
|
|
ZWOLIN [Usunity]
|
Wysany: 2013-09-02, 12:31
|
|
|
ja z takim dziwnym pytaniem
Czy może komuś z was nie dubluje się pas nerkowy |
|
|
|
|
kuneka [Usunity]
|
Wysany: 2013-09-02, 12:58
|
|
|
Witam
Również melduję dotarcie :)
W deszczu, po pysznym obiadku u prawie teściów, byliśmy w domciu, dopiero o 19,00.
Zmarzłam strasznie, ale herbatka z wiśnióweczką rozgrzała nas :)
Serdeczne dzięki za rewelacyjny wypad :) |
|
|
|
|
zbymus [Usunity]
|
Wysany: 2013-09-02, 18:41
|
|
|
Jacek Łazarewicz napisa/a: | Na razie zbiorówka + Stefan w roli fotografa: |