Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
II Pomorskie( Kaszubskie ) spotkanie motocyklowe
Autor Wiadomo
Jacek Lazarewicz 

Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Pruchna
Wysany: 2016-06-22, 17:46   

My z dołu wyjeżdżamy już jutro - turystycznie :-)

Jaro 

Doczy: 07 Mar 2012
Skd: Polska
Wysany: 2016-06-22, 18:11   

Jacek Łazarewicz napisa/a:
My z dołu wyjeżdżamy już jutro - turystycznie :-)

.... i bardzo dobrze . Na raz właściewie nie do zrobienia przy zdrowym podejściu.

Matt naprzykład wyjechał wczoraj tyle że on płynie promem .Godzinne temu pisał że czeka na wiazd na prom w Sztokholmie.Tam miał przesiadkę , jutro jadę po niego o 12,00 do Gdańska.

Mariusz650 , nie miałem od ciebie informacji . Napisz co z tobą i małżonką bo zgłosiłeś dwie osoby, a sprawa jest nie jasna.

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-27, 17:24   

No i wróciliśmy, zdrowi - z drobnymi uszczerbkami. Na razie potwierdzenie pobytu, a reszta za kilka dni, aż ochłonę. A ochłonąć muszę bo miałem podobne zdarzenie :-(
https://www.youtube.com/watch?v=6wIolksriwA

m,orze.jpg
Plik cignito 76 raz(y) 153,64 KB

Lamer 

Doczy: 27 Sty 2009
Skd: Wrocław- Kotowice
Wysany: 2016-06-27, 19:42   

Hej,
fotka świetna.
Mam nadzieję ze wszystko OK?

Pozdrowionka

Szkoda że nie dałem rady...

Dan

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-27, 20:54   

Dzieki Jarku, za fantastyczne przyjęcie! Impreza zorganizowana na 5(+). Atrakcji dla przyjezdnych moc. Niestrudzona Magda i jej Mama ;-) uratowały sobotnią grilo/kolację. Kasiu, dziękuję za Twoją obecność i wsparcie Jarka. Jesteśmy zachwyceni tą imprezą - do zobaczenia za rok!

B.jpg
Plik cignito 62 raz(y) 137,07 KB

ArturM 
wierny klasyce

Doczy: 24 Lis 2009
Skd: Sanok
Wysany: 2016-06-27, 21:13   

Jacek Łazarewicz napisa/a:
No i wróciliśmy, zdrowi - z drobnymi uszczerbkami. Na razie potwierdzenie pobytu, a reszta za kilka dni, aż ochłonę. A ochłonąć muszę bo miałem podobne zdarzenie :-(
https://www.youtube.com/watch?v=6wIolksriwA

??????????????????????????????????????

Cieszę się że cało w domu

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-28, 06:24   

Ja też się cieszę, chociaż bark mam jeszcze cały obolały.
Wiesz, jak to jest: raz pies, raz drzwi od samochodu. Dobrze, że nie koparka ;-)

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-28, 09:34   

Tak mimochodem:
ostatnio zauważyłem, że udostępniona została strona facebookowa: Royal Enfield Club oddział polski. Ich broszka- każdemu wolno. Nic mi jednak nie wiadomo, żeby organizowali II Kaszubskie Spotkanie. Całą imprezę przygotował Jarek z żoną i córką, przy pomocy Sławka. Owszem, na Spotkanie przybyli również członkowie w/w klubu: pan V., Colin J. i Jerzy D.
Byli jednak najzwyklejszymi uczestnikami.
I tu spotkała mnie niespodzianka: organizator Colin Jenkins. Zresztą zobaczcie sami:

kaszubskie.png
Plik cignito 74 raz(y) 102,21 KB

fb.png
Plik cignito 60 raz(y) 557,96 KB

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-28, 09:38   

Normalnie ukradli Jarkowi imprezę :!:
Jak Ruscy mówili? " Tfu, Swołocz".

Ivar
[Usunity]

Wysany: 2016-06-28, 10:25   

Poczekajmy na opinię Jarka. Mnie bardziej zastanawia fakt, że to Royal Enfield Club POLAND a w członkach grupy trudno znaleźć polskie nazwisko.

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-06-28, 10:33   

Bo to nie po dobrej woli, a prawdopodobnie z łapanki. Lepiej niech nie rozumieją na co się godzą. W Polsce coraz mniej chętnych pod te skrzydła.

ArturM 
wierny klasyce

Doczy: 24 Lis 2009
Skd: Sanok
Wysany: 2016-06-28, 12:07   

Bleeeeeee,
kolejna wtopa RECP

Jaro 

Doczy: 07 Mar 2012
Skd: Polska
Wysany: 2016-07-01, 09:34   

Hej,

Mój powrót trwał podobnie jak Jacka i Jurka, dwa dni oczywiście nie dosłownie.
Holendrowi pękło pióro w resorze campera i obiecałem mu ,że przynajmniej wbije to pióro na miejsce.Po spotkaniu Holender z Finlandczykami i Matt przyjechali do mnie żeby naprawić resor.PO oględzinach zrobiliśmy grilla , piwko itd.W mniedzy czasie dorobiłem uchwyty do resorów ,wieczorem Niko i Joona pojechali dalej a reszta miała imprezę po zlocie.
W poniedziałek również spędziliśmy razem czas,Piter i Aneke pojechali we wtorek rano.
Jeżeli chodzi o to kto zrobił imprezę, szczerze mówiąc nie wnikałem w to dlatego że nie mam facebooka.Drugim powodem jest fakt że mam nadal Matta jako goście w domu.Plany był taki że pojedziemy we trójkę w Tatry , ale wszystko sie zmieniło.Dla niego jazda po naszych drogach jest zbyt stresująca,swoją drogą nikt z obcokrajowców którzy przybyli do Polski nie chcieliby jeździć duzo po naszych drogach motocyklem.Finalnie pojedziemy gdzieś lokalnie na motorach i porobimy coś jeszcze .
Dziękuje wszystkim za przybycie i wieże że wszyscy byli zadowoleni.
Wszyscy nie dolechali , ale było nas i tak całkiem sporo , w sobotę kilka osób opuściło nas ale mimo wszystko było nas około 30.

Pozdrawiam wszystkich

Jeeper 

Doczy: 13 Mar 2007
Skd: Radom
Wysany: 2016-07-02, 10:19   

Cieszę się że impreza się udała , mnie niestety nie było dane uczestniczyć ale mam nadzieję że "Pomorskie" zloty na trwale wpiszą się w terminarz enfieldowych spotkań więc co się odwlecze ....

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2016-07-02, 10:40   

Optuję za Kujawsko - Pomorskimi :->

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach