IV Zlot RE w Krainie |
Autor |
Wiadomość |
jsbielsko [Usunięty]
|
|
|
|
|
szprycha
|
|
|
|
|
Sonia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 10:03
|
|
|
Mnie też jakoś w tym roku nie wyszło. W sumie tylko z wieży widokowej i ze spływu mam. Trochę z knajpki i trochę z Niepołomic. Wsio |
|
|
|
|
jsbielsko [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-05, 12:10
|
|
|
Sonia nie narzekaj, tylko dawaj!!! Ja poszedłem w ilość, a Ty i Szprycha w jakość |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysłany: 2012-09-05, 17:05
|
|
|
Witam wszystkich - Polska północna.( Jarek i Sławek)
Pozwoliłem sobie na wpis odnośnie naszego powrotu.
Przez Biłgoraj dotarlismy do Zamościa i po obejściu rynku trasą lubelską skoczyliśmy do Kazimierza na koguta( bułka drożdzowa).Z dotarciem do domu za miastem wyszło mi 1700 km.Dziekujemy za miłe spotkanie i zapraszamy nad morze lub kaszuby.
W razie zainteresowanych tym rejonem kraju jestesmy do dyspozycji i mozemy pokazać kilka ciekawych miejsc.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
weker
avia
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:06
|
|
|
Sławku i Jarku, gratuluję i podziwiam. Niezależnie gdzie miło mi będzie znowu przebywać w Waszym towarzystwie |
_________________ Stefan Weker |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysłany: 2012-09-05, 20:41
|
|
|
No to juĹĽ wszyscy w domu . Stefan, mamy nowych rekordzistĂłw.
Ale do rzeczy: Tradycją już stało się, że kolejne spotkania podsumowuje Stefan. I tym razem nie zawiódł. Ze względów technicznych cały tekst jak również WSZYSTKIE zdjęcia zamieściłem na stronie "www" w Aktualnościach. Zapraszam! Tutaj dla zachęty tylko dwie fotki:
P1000458.jpg
|
|
Plik ¶ci±gnięto 38 raz(y) 166,71 KB |
P1000271.jpg
|
|
Plik ¶ci±gnięto 22 raz(y) 92,82 KB |
|
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysłany: 2012-09-06, 10:02
|
|
|
nornik5 napisał/a: | Witam wszystkich - Polska północna.( Jarek i SĹ‚awek)
Pozwoliłem sobie na wpis odnośnie naszego powrotu.
Przez Biłgoraj dotarlismy do Zamościa i po obejściu rynku trasą lubelską skoczyliśmy do Kazimierza na koguta( bułka drożdzowa).Z dotarciem do domu za miastem wyszło mi 1700 km.Dziekujemy za miłe spotkanie i zapraszamy nad morze lub kaszuby.
W razie zainteresowanych tym rejonem kraju jestesmy do dyspozycji i mozemy pokazać kilka ciekawych miejsc.
Pozdrawiam |
Na Północy jeszcze nie bylim . Próbował Mariusz650, ale pogoda się skiepściła i frekwencja nie dopisała. Kto wie - może w przyszłym roku? |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysłany: 2012-09-06, 10:37
|
|
|
W tym roku pogoda na pomorzu wyszła poza ramy przyzwoitości.
Propozycje którą złożyłem nie wynika z tego że my byliśmy na dole to wy możecie do góry.
To jest kawał drogi i mało jest chetnych zeby sie tak katowac ,ale jeżeli ktoś by miał ochote to zawsze jest przyjemniej jachac w nieznane gdzie ktoś doradzi lub pomorze |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysłany: 2012-09-06, 10:41
|
|
|
Na Północy jest sporo motocykli - przyjaciół nigdy za wiele. Nie możemy się zebrać w Centrum to może uda się "u góry" |
|
|
|
|
Jaro
|
Wysłany: 2012-09-06, 10:54
|
|
|
Myśle że na naszym terenie jest dość ładnie , mówiąc o morzu i kaszubskich lasach i jeziorach.Troche przysłania mi urok tych miejsc ostry klimat,ale najlepszym rozwiazaniem byłoby przenieść pas nadmorski i kaszuby w rzeszowskie.
Jak byliby chętni zawsze coś się zorganizuje. |
|
|
|
|
mariusz650
mariusz650
|
Wysłany: 2012-09-06, 14:06
|
|
|
Ja do organizacji też się chętnie dołączę, tym bardziej , że już mam pewne doświadczenie |
|
|
|
|
STC [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-06, 16:29
|
|
|
Witam wszystkich!
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, a szczególnie tajemniczemu bractwu motocyklowemu "Rada Starszych" za sponsoring pobytu. Przepraszam, że nie byłem na niedzielnoporannej fotce, lecz o 6.30 wyruszyłem w kierunku domu a potem szpitala. Jestem "bogatszy" o 5 dziur w brzuchu (były komplikacje) i 13 kamyków w gazie. Zapewne bolał ten trzynasty!
Trzymajcie się wszyscy i życzę słonecznej pogody do końca listopada! |
|
|
|
|
jsbielsko [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-06, 19:22
|
|
|
13?!!! Bono to wiele tłumaczy...po prostu pech |
|
|
|
|
Sonia [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-09-06, 20:19
|
|
|
STC napisał/a: | Witam wszystkich!
Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas, a szczególnie tajemniczemu bractwu motocyklowemu "Rada Starszych" za sponsoring pobytu. Przepraszam, że nie byłem na niedzielnoporannej fotce, lecz o 6.30 wyruszyłem w kierunku domu a potem szpitala. Jestem "bogatszy" o 5 dziur w brzuchu (były komplikacje) i 13 kamyków w gazie. Zapewne bolał ten trzynasty!
Trzymajcie się wszyscy i życzę słonecznej pogody do końca listopada! |
Dobrze, ĹĽe juĹĽ jesteĹ› po... teraz zbieraj siÄ™ szybko do kupki A co do fotki- jesteĹ› na innych i to jest fajne |
|
|
|
|
|