DIRT RIDE # 2 |
Autor |
Wiadomość |
Tomek DD
|
Wysłany: 2015-09-28, 07:58 DIRT RIDE # 2
|
|
|
Tak jak wcześniej wspominałem imprezę organizowała ekipa www. Bobber Poland. Na imprezę wybrałem się dopiero co wystawionym z "salonu" Royalem. W czwartek przegląd techniczny w stacji diagnostycznej, 60 km jazdy próbnej a w piątek wyjazd na Dirt. W wyjeździe towarzyszył mi Bartek. W asyście honorowej Tomka na sportsterze wyjechaliśmy przed południem. Piękna słoneczna pogoda, niewielki ruch na drodze sprzyjały nostalgicznemu toczeniu się w kierunku celu wyjazdu. Po kilku dziesięciu kilometrach sielankę przerwał strajkujący silnik który zaczął domagać się paliwa. Benzyna zamiast do silnika rurkami przelewowymi pluszcząc radośnie płynęła wesoło na asfalt drogi. Ta drobna niedogodność spowodowana zacięciem zaworu paliwa w gaźniku niestety powtórzyła się jeszcze kilka razy. Dopiero po dotarciu na miejsce została usunięta definitywnie. O samej imprezie dość trudno pisać. Z tak nieszablonowo potraktowaną imprezą jeszcze się nie spotkałem. Jeździli wszyscy na wszystkim. Skutery, motorynki, motocykle nawet sanki. Całość przenikały wszechobecny luz i radość. Moderacja postępujących po sobie wydarzeń była praktycznie niezauważalna. No i ten pozorny brak organizacji . Wszystko to spowodowało że trzy dni imprezy minęły niezauważenie. DIRT RIDE # 2 okazał się strzałem w dziesiątkę. Dziękuję zakręconej ekipie Bobber Poland za wspaniałe przyjęcie. Do domu wracałem z pełen pozytywnych wrażeń i niedosytem, z myślą że to trzeba powtórzyć w następnym roku.
Tomek Dolindo-Dolindowski |
|
|
|
|
zbymus [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-28, 08:31
|
|
|
Tak ekipa Bobera Forum zakręcona na maksa( maxsa) tak z jeszcze nie oficjalnych informacji wiem ze chyba szykują " pingwina zimą". Warto by było z nimi poszaleć ( kto to wie, co jutro przyniesie) |
|
|
|
|
ulfr [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-09-29, 07:16
|
|
|
Śledze ich forum od dawna i rzeczyeiście pomysły na imprezy maja bardzo ciekawea i poziom pozytywnego zakręcenia powala i pewnie jest tak wysoki że nie jeden zlot by jeszcze obdzielił.Ludzie bardzo przyjaźni i pomocni. Pllecam to forum jak ktos ma czas |
|
|
|
|
|