Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Dutch Rally
Autor Wiadomo
Jaro 

Doczy: 07 Mar 2012
Skd: Polska
Wysany: 2016-08-29, 15:19   Dutch Rally

W tym roku wybrałem sie na zlot Royali do Holandii.Bardzo fajna impreza w ciekawym miejscu z fajnymi ludźmi.Trzeba przyznać że jedno z większych RE spotkań w jakich brałem udział.Ponad 120 ludzi w tym spora grupa z Anglii , kilku z Niemiec i ktoś tam z Belgi no i my z Polski.
W tym roku wybrałem sie na innym motocyklu bo wszystko się obsunęło i trzeba było
zrobić to w pośpiechu czyli na szybszym moto po autostradach..Córka była chora i wyruszyliśmy dzień później, dlatego trzeba było odwrócić plan do góry nogami i sobie radzić żeby zdążyć.Droga nr 6 była zatkana jak nigdy pewnie dlatego że ludzie sie przestraszyli awantury w północnej Afryce i ruszyli na nasz Bałtyk.Na drugi dzień ogromne korki na Niemieckiej 2 z powodu remontów i inne atrakcje , ale ostatecznie wszystko było dobrze.
Córka jak zwykle zrobiła duzo zdjęć , chociaż nie wszystko co było ważne - pewnie była zbyt zmęczona czasami.Wrzuciłem te fotki w album jak ktoś jest zainteresowany jak bawią się Holędrzy mozna przejrzeć .Jest tam dużo więcej zdjęć , ale nie chciało mi sie tego przebierać i załączyłem wszystkie.Łatwo można przejść tylko do fotek ze zlotu.

https://goo.gl/photos/B19U3WE4ZN6Ses8e8

DAAD
[Usunity]

Wysany: 2016-08-29, 16:57   

Bardzo udany reportaż. Mnie najbardziej ucieszyło, że na RE zobaczyłem również (weteranów).

Jaro 

Wysany: 2016-08-29, 22:45   

Prawdę mówiąc wolałbym mieć 13 mniej niż 13 więcej lat , ale twoje 63 jeżeli chodzi o motory to nie dramat.Zwłaszcza jeżeli chodzi o stare motory lub RE.Bywam na tego typu imprezach i powiem ci , że lwia cześć to ludzie starsi.Większość młodych poszukuje nowszych motocykli.W Holandii tak jak pisałeś sporo weteranów , ale również w Finlandii
( byłem w zeszłym roku ) jak i w Polsce spotkasz starszych wiekiem.
Jak kupiłeś moto to lej na wiek i szukaj w tym zadowolenia.

Nie jestem impresario Colina , ale dzisiaj podesłał mi szczegóły zlotu o którym to nadmieniłem i zamieściłem je przy pierwszym poście.( zlot na koniec sezonu )
Masz szanse gdzieś jeszcze pojechać w tym roku Tomaszów blisko od Warszawy.

DAAD
[Usunity]

Wysany: 2016-08-30, 07:48   

Dziękuję za dobre słowo. Jeżdżę i owszem ale użytkowo, po 500 km co dwa tygodnie w sezonie. Moją pasją jest również żeglarstwo, a łódź mam w Iławie. Wątpliwości moje dotyczą jedynie samopoczucia psychicznego, w grupie młodszych szalonych motocyklistów. W grupie, w której nie znam nikogo.

Jaro 

Wysany: 2016-08-31, 11:18   

Musisz gdzieś pojechać i to sprawdzić.Wprawdzie środowisko Royalowe w Polsce
jest dość podzielone i nie tworzy jednej całości, ale od czegoś musisz zacząć jeżeli
chcesz to robić. A może ciebie tak naprawde to nie interesuje jest też taka mozliwość, to po co zawracać sobie głowę , rozpoznaj to i bedziesz wiedział.
Masz okazję, Colin jest również starszym gościem , Anglikiem który mieszka w Polsce przeszło
30 lat i mówi po Polsku.

DAAD
[Usunity]

Wysany: 2016-08-31, 11:26   

Sprawdzę bo jestem ciekawski. Na początek zajrzę pod Tomaszów.

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: