Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Spotkania
Autor Wiadomo
zbymus
[Usunity]

Wysany: 2009-10-23, 06:29   Spotkania

Ja lubię od czasu do czasu spotkać się innymi właścicielami motocykla takiego jaki posiadam,
a będzie nim na wiosnę Royal-Enfield.
Proszę o podpowiedż czy planujecie takie spotkania, na przykład tak sobie w gronie forumowym.
Wcale nie mówię tu o jakichś zlotach tylko np. o wspólnych przejażdżkach ,kawie czy herbacie wypitej gdzieś na wspólnym weekendowym spotkaniu.

Jacek Lazarewicz 

Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Pruchna
Wysany: 2009-10-23, 08:02   

W Twojej okolicy jest kilka Enfieldów, myślę, że Tomek z Kępiastego chętnie zaprosi Cię do wspólnych przejażdżek, pozostałych chyba trzeba ciągnąć za uszy. Oprócz kontaktów regionalnych spotykamy się również na "spędach " organizowanych we własnym gronie. Regularnie już na początku sezonu w okolicach Cz-wy (Jura)-jednodniowe, u Tomka w Puszczy( piątek-niedziela), u mnie w cieszyńskim (Czechy, Słowacja)-piątek-niedziela. Ostatnio doszła jeszcze Kraina nad Tanwią-myślę, że wejdzie do tradycji. Wszelkie inne "przejawy" i pomysły witamy radośnie. Szukam czegoś w Centrum (może okolice Kutna, Łęczycy) aby zorganizować spotkanie wszystkich "Royalistów". Ważna odległość ze wszystkich stron kraju. Fotki z naszych spotkań możesz obejrzeć na mojej stronie lub w większej rozdzielczości na http://picasaweb.google.com/jacek.lazarewicz
Pozdrawiam!

krzysztof
[Usunity]

Wysany: 2009-10-31, 21:35   

dobry pomysł ! trzeba znależć taki punkt żeby było nas jak najwięcej jednak odległość też się liczy!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: