III Zagłębiowski Zlot Motocyklowy |
Autor |
WiadomoϾ |
Jacek Lazarewicz
Do³¹czy³: 07 Lip 2006 Posty: 3029 Sk¹d: Pruchna
|
Wys³any: 2011-07-24, 21:39 III ZagÅ‚Ä™biowski Zlot Motocyklowy
|
|
|
http://www.zlotymotocyklo...otocyklowy.html
Podobno ma być koncert Nocnej Zmiany Bluesa. Impreza krótka, popołudniowa. Może się spotkamy i wyskoczymy do Zagłębia |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-07-26, 11:33
|
|
|
Ja jednak równolegle bedę kontynuował tematy tegoroczne . Dla bikerów z Południa: 13-14 sierpnia w Zakopanem zagości 6-7 osobowa ekipa z Węgier. Są chętni do do spotkania. Wstępnie: wybieramy się tam z JanuszemW. i JurkiemM. na niedzielę. Ktoś dołączy? |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
Do³¹czy³: 24 Lis 2009 Posty: 1456 Sk¹d: Sanok
|
Wys³any: 2011-07-26, 17:09
|
|
|
O kurcze to mnie trochę korci. Zobaczę co da się zrobić. Czyli co bez noclegu? tylko na niedzielę? Jacek napisz coś więcej to może namówię Marka z Rzeszowa i Tomka z Dębicy. |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-07-26, 19:22
|
|
|
To Zakopane to sie musi wyjaśnić bo na razie nie ma miejsc- przecież to długi polski weekend |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-07-28, 21:13
|
|
|
Miejsce się znalazło. Węgrzy przyjeżdżają 13 lipca w południe przez Chyżne. Ustalamy termin spotkania. |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
|
Wys³any: 2011-07-29, 08:35
|
|
|
No i super. Ja wstępnie się piszę ale tylko na jeden dzień. Wyjadę sobie raniutko. Jedyna przeszkoda to ewentualny wakacyjny wyjazd rodzinny. Na nocleg nie jadę na 100% bo inaczej mnie nie puści do Krainy
Minęło kilka godzin a już mam odpowiedź:
ja: Kochanie jadę 13-go sierpnia do Zakopanego na małe spotkanie
Żoneczka: Nigdzie nie pojedziesz
ja: Hmmmmmmmm?????????????, dlaczego?
Żoneczka: Poczekasz to zobaczysz
ja: Że niby co? Kare mam jakąś?????????
Żoneczka: A nie jedziesz przypadkiem z Nami na Wegry?
ja: upsssssssssssssss, no jadę oczywiście
Po tych kilku zdaniach doszedłem do wniosku że nałożyły się terminy.
Oczywiście cieszę się z mojego wyjazdu z rodzinką, cieszę sięr również że Wy jedziecie do Zakopanego ale najbardziej cieszę się że się spotkamy w Krainie |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
Ostatnio zmieniony przez ArturM 2011-07-29, 13:06, w ca³oœci zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-07-29, 13:06
|
|
|
My też na jeden dzień. |
|
|
|
|
szprycha
Do³¹czy³a: 23 Mar 2011 Posty: 138 Sk¹d: Gliwice
|
Wys³any: 2011-08-02, 19:19
|
|
|
jeśli pogoda dopisze - to i ja się piszę ) |
_________________ szprycha |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-08-02, 19:25
|
|
|
Po cichu liczyłem. |
|
|
|
|
Jeeper
Do³¹czy³: 13 Mar 2007 Posty: 846 Sk¹d: Radom
|
Wys³any: 2011-08-08, 12:34
|
|
|
Gdzie się spotykacie i kiedy, przy dobrych wiatrach może bym dołączył ? |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-08-08, 16:41
|
|
|
Najnowsze informacje z Centrum Dowodzenia, które 'Na Zakopane" znajduje się u Jurka donoszą, że umówiliśmy się z Węgrami w niedzielę ok. południa na Campingu, gdzie nocują:
http://www.camping-ustup.pl/. Jeszcze nie wiem, w którym miejscu wjedziemy na zakopiankę.
Z Krakowa jedzie Danek z Elą więc ewentualnie umów się z nimi. |
|
|
|
|
Jeeper
Do³¹czy³: 13 Mar 2007 Posty: 846 Sk¹d: Radom
|
Wys³any: 2011-08-08, 16:54
|
|
|
w niedzielę około południa... do Zakopca mam 300 , spotkać się na 3 godziny i dymać z powrotem w "warszawskim" niedzielno-weekendowym korku to trochę nie bardzo. Zawsze uważałem że Ci na dole mają lepiej |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-08-08, 17:00
|
|
|
Zrobiłeś pierwszy krok w Borkach, żeby Centrum sie poprawiło
A w niedzielę nie będzie korków bo weekend kończy sie w poniedziałek.To kolejny dłuższy. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wys³any: 2011-08-15, 09:55
|
|
|
Rozpocząłem temat więc wypada również zakończyć. Do Czeladzi nie dotarliśmy głównie z powodów "atmosferycznych". Janusz z Tomkiem i Adamem pojeździli po Jurze a po południu indywidualnie w deszczu przedzierali się do domów. Natomiast my z Sonią zostaliśmy w strefie "nadgranicznej" jeżdżąc w poszukiwaniu miejsc pod przyszłoroczny, VII już RE Meeting. Wydaje mi się, że z dobrym skutkiem. Ale o tym w Krainie.
Tematem powiązanym był wyjazd w ub. niedzielę do Zakopanego na spotkanie z Royalistami z Węgier. Dotarliśmy w składzie: Janusz W. i Tomek ze Strzelc, Danek z Zamościa, Jurek M. z Inwałdu i ja. Spotkanie było umówione na 11.00. Węgrzy wrócili do domu o...10.00. Nic więcej na ten temat. My za to sprawdziliśmy empirycznie jak wygląda Zakopianka w weekendy (nigdy dotąd nie przejechałem 20 km środkiem podwójnej ciągłej). Ale jestem mile zaskoczony- z wyjątkiem 3 przypadków pozostali "katamaraniarze" rozjeżdżali się na boki zostawiając nam wojny(powolny) przejazd. Na umówionym campingu zostaliśmy serdecznie przyjęci przez właścicieli (warto polecić- http://www.camping-ustup.pl/ ). Po wypiciu kawki i zjedzeniu ciasteczek wybraliśmy sie na zwiedzanie "okolicy". Jurek sobie tylko znanymi drogami przeprowadził nas przez Kościelisko do Chochołowa a stamtąd przez Suchą Hore prysnęliśmy na puste drogi Słowacji. Objechaliśmy zalewna Oravie i w Namestowie rozstaliśmy się: Janusz z Tomkiem wracali do Zakopca, Danek do Krakowa a my z Jurkiem przez Korbielów i Żywiec w swoje strony. W Żywcu spotkaliśmy kolejnego "cichego" enfieldowca. Jeśli siła perswazji Jurka okaże się skuteczna to nasza Rodzina powiększy się już w Krainie. Na tym zakończono "węgierskie" spotkanie.
camping Ustup.JPG
|
|
Plik ¶ci±gniêto 18 raz(y) 201,15 KB |
w Namestovie.JPG
|
|
Plik ¶ci±gniêto 25 raz(y) 281,44 KB |
|
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
|
Wys³any: 2011-08-15, 18:20
|
|
|
Ja właśnie wróciłem z Węgier ale kurcze czegoś tu nie rozumiem - jak się umówiłem w hotelu że przyjadę z rodzinką to tak zrobiłem.
Gdyby nie wyjazd byłbym z Wami. W Krainie poopowiadacie. |
|
|
|
|
|