Brothers Run 2013 |
Autor |
Wiadomo |
mily
Administrator
Doczy: 07 Lip 2006 Posty: 301 Skd: Łódź
|
Wysany: 2013-01-16, 00:30
|
|
|
Na szybko:
http://goo.gl/maps/84hLU
i wersja moim zdaniem lepsza, a krótsza:
http://goo.gl/maps/TokkG
Wg. mnie powinniście sobie podarować właśnie drogi krajowe, jechać raczej tymi bocznymi, bo po pierwsze auta sie tak nie rozpychają, po drugie mniej tirów, po trzecie często jest lepszy asfalt bo gminy sobie robiły drogi, a główne idą z budżetu i są często kiepskie |
|
|
|
|
Emergo
Francuz
Doczy: 19 Lut 2009 Posty: 384 Skd: Okolice Poznan
|
Wysany: 2013-01-16, 00:34
|
|
|
Jest dobrze teraz, moge otworzic linki co do drogi proponowane.
Powiem koledzy. Bardzo wiem gdzie sa Kampinos, mieszkalem kiedys Zaborow...
Bede ci proponowal drogi miedzi Szczecin a Jelenia Gora. |
_________________ Emergo! |
|
|
|
|
Tomek DD
Doczy: 01 Pa 2012 Posty: 215 Skd: Puszcza Kampinoska
|
Wysany: 2013-01-18, 21:11
|
|
|
Miły dziękuję za podpowiedź. Już mogę zdradzić że w 90% biorę jak swoje. Generalnie tę trasę znam widokowo jest ciekawa. Łatwiej też o fajne miejsca pod namiot. Po konsultacjach ze Stefanem ulegnie korekcie trasa w pasie pojezierzy. Emergo czekam na twoje propozycje. |
|
|
|
|
mariusz650
mariusz650
Doczy: 20 Lut 2011 Posty: 350 Skd: Chojnice
|
|
|
|
|
Tomek DD
|
Wysany: 2013-01-19, 16:23
|
|
|
Dziękuję. |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
Doczy: 24 Lis 2009 Posty: 1458 Skd: Sanok
|
Wysany: 2013-05-13, 14:24
|
|
|
Napisałem swego czasu coś takiego:
Mam działkę, równiutko, prąd i butla gazowa, grill, miejsce na biesiadę, wychodek (posprzątany), Z motocyklami nie ma problemu, z sąsiadami również, spokojnie wejdzie kilka namiotów a kilka miejsc do spania w domku się zorganizuje ---- SANOK
Kurcze nie chciałbym się wycofywać ale chyba nie będzie tej możliwości. Ja już 4 lipca ruszam w podróż z rodzinką i wracam za dwa tygodnie. Nawet nie mam nikogo komu przekazałbym "pałeczkę" organizacyjną. \
TomekDD napisz czy strasznie psuje Wam to szyki?? |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Tomek śląsk [Usunity]
|
Wysany: 2013-05-13, 17:01
|
|
|
Dobrze ze coś się ruszyło w temacie, urlop zaplanowany !!!!! chodzi mi o datę kiedy będziecie przejeżdzać przez Śląsk ? Pomyślałem sobie że dołączę do grupy w okolicy Wrocławia i przejadę aż do Bieszczad Emergo czy Twoi znajomi z Francji też przyjadą ? |
|
|
|
|
Tomek DD
|
Wysany: 2013-05-13, 20:18
|
|
|
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim zaangażowanym w powstanie Brothers Run-u 2013. Chcę również przeprosić Wszystkich którzy czekali na to wydarzenie. Niestety Brothers Run 2013 nie odbędzie się. Jest mi tym bardziej przykro, ponieważ nie odbędzie się z mojego powodu tj. braku możliwości poprowadzenia tego wydarzenia. Mogę mieć tylko nadzieję że idea tej imprezy nie upadnie i w przyszłym roku będziemy mogli spotkać się na trasie gdzieś w Polsce.
PS. Wszelkie słowa krytyki powinny być skierowane tylko i wyłącznie do mnie. Reszta ekipy nie miała wpływu na zaistniałą sytuację.
Tomek Dolindo-Dolindowski. |
|
|
|
|
Tomek śląsk [Usunity]
|
Wysany: 2013-05-13, 22:33
|
|
|
Mam tylko jedno pytanie kiedy było wiadomo że nic z tego nie będzie |
|
|
|
|
Tomek DD
|
Wysany: 2013-05-14, 01:53
|
|
|
Szansa na powodzenie imprezy skończyła się w ostatnim tygodniu. Szansa na jazdę jest do końca.
Tomek Dolindo-Dolindowski. |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
Doczy: 24 Lis 2009 Posty: 1458 Skd: Sanok
|
Wysany: 2013-05-14, 09:41
|
|
|
Tomek śląsk napisa/a: | ... Pomyślałem sobie że dołączę do grupy w okolicy Wrocławia i przejadę aż do Bieszczad ... |
A nie miało być odwrotnie? od Bieszczad na Śląsk? No chyba że planowałeś całe kółko |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Tomek śląsk [Usunity]
|
Wysany: 2013-05-14, 10:31
|
|
|
Artur to już nie ma znaczenia. |
|