Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
VIII RE Meeting 2013
Autor Wiadomo
Dawid2108
[Usunity]

Wysany: 2013-06-25, 10:33   

Moi drodzy. Jeśli uczciwie policzyć godziny spędzone z Wami to byłem tam najwyżej dłuższą chwilę, ale jeśli kierować się tym co daliście mi odczuć to jakbym przejechał z Wami pół Polski. Dziękuję raz jeszcze za ciepłe przyjęcie (debiutowałem), przyjacielską atmosferę i żałuję, że tak krótko mogłem jej doświadczać.
P.S: fotografom dziękuję że czasem trafiłem w ich kadr ;-)

Pozdrawiam Serdecznie - Dawid (zielony Rojek) - do następnego razu!
Ostatnio zmieniony przez Dawid2108 2013-06-25, 10:42, w caoci zmieniany 1 raz  

Jaro 

Doczy: 07 Mar 2012
Skd: Polska
Wysany: 2013-06-25, 10:42   

Witam wszystkich i żeby nie zanudzać w kilku słowach przytocze zabawną sytuacje.Nie stety w związku z tym że mielismy najdalej do domu ( ja i moja córka ) dojechaliśmy w poniedziałek o godzinie 19,00. Przejechaliśmy 1650 km i największy problem to był ból tyłka mojej córki siedząc na małym zydelku .Ale do rzeczy: po rozjechaniu z ostatnim kolegą na wysokości Sosnowca , pojechaliśmy dalej Gierkówka i zecydowałem sie jechac przez Łódz bo był mały ruch – niedzielne popołódnie.Przed Piotrkowem zlało nas, potem od Strychowa nowa jeszcze nie płatna autostradą do Kowala.Przed Włocławkiem znowu mokro i zjechałem we włocławku na tankowanie bo od Bielska Białej jechałem ciągiem , mało co zostało w zbiorniku..Była godzina 22 i naprawde mielismy juz dosyc ,zwłaszcza ze po oczach córki widziałem że namiot rozbijany gdzieś w nocy nioe dodał by jej otuchy.Znalazłem hotel we Włocławku tylko był problem z bezpiecznym parkowaniem bo parking nie strzezony ,a budynek sąsiadował z dość szemrana dzielnicą.I teraz najciekawsze , pani zaproponowała wstawienie motorka do środka.Ostatecznie Royal spędziłł noc w holu głównym recepcji hotelu Kujawy we Włocławku.Rano była inna recepcjonistka i nowa sceneria bardzo jej sie podobała że w żartach proponowała oddanie im motorka na stałe.Na drugi dzień zrobiliśmy lody na rynku starówki w Toruniu, dołacze 3 zdjęcia .
Pozdrawiam wszystkich , dziękuje za spotkanie , organizację i do zobaczenia na jakimś kolejnym.

beskid spotkanie 075.jpg
Royal pod Kopernikiem
Plik cignito 32 raz(y) 182,6 KB

beskid spotkanie 073.jpg
Moja córka słabo kadruje ,ale cykneła mi fotke przed wyprowadzeniem z budynku
Plik cignito 40 raz(y) 42,38 KB

beskid spotkanie 064.jpg
Royal w holu Hotelu
Plik cignito 38 raz(y) 37,11 KB

beskid spotkanie 063.jpg
Przy swietle lampek
Plik cignito 44 raz(y) 33,22 KB

Tomek śląsk
[Usunity]

Wysany: 2013-06-25, 16:00   

Jacek Łazarewicz napisa/a:
Ja już też mam trochę:
https://plus.google.com/photos/110480024022163986050/albums/5893142840336895553

W najbliższym czasie otworzę nowy wątek: Pożegnanie Lata w....
Właśnie dostałem program ;-)

Zwróćcie uwagę na zdjęcie 15 i 16 rzuciły mi się w oczy rejestracje :-D

ArturM 
wierny klasyce

Doczy: 24 Lis 2009
Skd: Sanok
Wysany: 2013-06-25, 16:57   

nornik5 napisa/a:
... Przejechaliśmy 1650 km i największy problem to był ból tyłka mojej córki siedząc na małym zydelku ... ...Moja córka słabo kadruje ,ale cykneła mi fotke przed wyprowadzeniem z budynku...

Ta chłopie nie narzekaj tak na córkę :evil:

Tyle kilosów co Wy zrobiliście na Royalu to niektórzy boją się zrobić samochodem. SZCUNECZEK.
Pozdrawiam

Jacek Lazarewicz 

Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Pruchna
Wysany: 2013-06-25, 17:48   

Są już również zdjęcia Stefana:
https://picasaweb.google.com/110480024022163986050/VIIIREMeeting2013FotyStefana?authuser=0&feat=directlink

weker 
avia

Doczy: 19 Cze 2007
Skd: Kętrzyn
Wysany: 2013-06-25, 19:04   

W odpowiedzi na post Tomka ze Śląska - mam nadzieję, że rozdzielczość zdjęć zamieszczonych powyżej na picasaweb dzięki Jackowi może być zadawalająca dla niezbyt wymagających po prostu tak, do pooglądania sobie, jednak jeśli komuś z Was potrzebne są wybrane zdjęcia o większej rozdzielczości, to zawsze chętnie się nimi podzielę, są przecież tak samo moje jak Wasze. W razie czego dajcie znać na mailu a na pewno natychmiast odpowiem.

Tomek śląsk
[Usunity]

Wysany: 2013-06-25, 19:13   

ArturM napisa/a:
nornik5 napisa/a:
... Przejechaliśmy 1650 km i największy problem to był ból tyłka mojej córki siedząc na małym zydelku ... ...Moja córka słabo kadruje ,ale cykneła mi fotke przed wyprowadzeniem z budynku...

Ta chłopie nie narzekaj tak na córkę :evil:

Tyle kilosów co Wy zrobiliście na Royalu to niektórzy boją się zrobić samochodem. SZCUNECZEK.
Pozdrawiam

To fakt trasę jaką przebyliście to tylko pogratulować wytrwałości ,jeżeli patrzeć na dystans to bylibyście na sycyli która to jest mi bardzo droga ponieważ jest tam piękne miasteczko Corleone tam właśnie się urodziłem ;))) :lol:

weker 
avia

Doczy: 19 Cze 2007
Skd: Kętrzyn
Wysany: 2013-06-25, 19:16   

I jeszcze jedno,
Jacku, daruj, ale tym razem ilość i wymowa przesłanych postów ma taki wspaniały ciężar gatunkowy, że jakiekolwiek moje dodatkowe słowa przelane na papier są chyba niepotrzebne. Mamy wokół siebie wspaniałych Przyjaciół Klubowiczów. Dowodów tego jest bez liku. Po prostu cieszę się radością koleżanek i kolegów a Tobie i Soni dodatkowo serdecznie gratuluję tego sukcesu. Gratuluję Ci też promowania z sukcesem tej części Polski, regionu, który musisz bardzo kochać. Niech te wspólne spotkania dają siłę na dalszy czas pracy i domowych zajęć wszystkim a Tobie w szczególności.
Stefan

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2013-06-25, 19:35   

:oops: Masz rację, miło czyta się takie komentarze. Ekipa zgrana to i przyjemność się spotykać ;-) . Tym bardziej, że przyjeżdża coraz więcej fajnych osób. A cieszyńskie? poznaję je razem z Wami - wszak mieszkam tu dopiero 5 lat.

noc nad Zamarskami (z Chełma).jpg
Plik cignito 31 raz(y) 107,55 KB

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2013-06-25, 19:39   

Przed Meetingiem, Meeting i po Meetingu.
Rozpoczynamy przygotowania do Pożegnania Lata w Horyńcu Zdroju. Na prośbę Eli i Stefana otwieram nowy temat.

szprycha 

Doczya: 23 Mar 2011
Skd: Gliwice
Wysany: 2013-06-26, 23:00   

no to i ja dorzucę kilka zdjęć, choć rewelacja to to nie jest;
zdjęcia zdjęciami, ale ważne, że spotkanie w zacnym gronie było super :-)
dzięki wszystkim za mile spędzony czas i do zobaczenia już tuż, tuż...

https://picasaweb.google.com/107070097081306125019/26Czerwca2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNOs19za6rf3sAE&feat=directlink

zdjęcia zdjęciami, ale było super :-)
Arturrrro, a klakson mam dzięki Tobie i bardzo dzięki. Jest gites.

ArturM 
wierny klasyce

Doczy: 24 Lis 2009
Skd: Sanok
Wysany: 2013-06-27, 07:48   

Cała przyjemność po mojej stronie. Jak będziesz szukała czegokolwiek to wal śmiało.
Dla Ciebie prawie wszystko :roll:

BRYSYJA 
MACHISMO A 350

Doczy: 14 Pa 2011
Skd: Urzędów
Wysany: 2013-06-27, 08:18   

a tu kilka moich fotek https://picasaweb.google.com/116986465998175298487/RoyalEnfieldMeeting2013

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: