Pożegnanie Lata |
Autor |
WiadomoϾ |
adam
adam
Do³¹czy³: 09 Maj 2009 Posty: 41 Sk¹d: Kraków
|
Wys³any: 2013-09-02, 19:24
|
|
|
ZWOLIN napisa³/a: | ja z takim dziwnym pytaniem
Czy może komuś z was nie dubluje się pas nerkowy |
Kraków - grupa mniejsza szczęśliwie dojechała na 17.00 zaliczając po drodze dwa prysznice solidne! Cóż dodać - pięknie było, DZIĘKUJEMY !
Zwolin - pas nerkowy - odnaleziony, został przekazany przez Marcina Januszowi. |
|
|
|
|
szprycha
Do³¹czy³a: 23 Mar 2011 Posty: 138 Sk¹d: Gliwice
|
Wys³any: 2013-09-02, 22:03
|
|
|
Za słuszną radą Jacka, abym jechała na skróty od Lubaczowa przez Oleszyce,Sieniawę na Przeworsk ... pojechałam. Miałam tym sposobem ominąć Jarosław...
I jak zwykle w jakiś dziwny, niekontrolowany i niczym nie uzasadniony sposób, włączyła mi się moja "wyjątkowa zdolność". Kazała mi jakoś skręcić w lewo, czyli kompletnie nie w kierunku domu. I tak opłotkami, wioskami, lasami , znalazłam się prawie pod granicą, w Wielkich Oczach W nagrodę było mi dane zobaczyć dwie kolejne cerkwie, a dalej jeszcze jedną, choć kompletną ruinę. Po drodze zobaczyłam kierunkowskaz na Żmijowiska, gdzie jest cerkiew, którą dzierżawi mój znajomy, no a stamtąd już całkiem blisko do 2 kolejnych cerkwii w pobliskich miejscowościach. Tu jednak na szczęście Bóg mnie nie opuścił i kazał zawrócić. No i przez Laszki-Wietlin- Radymno ...wreszcie dotarłam na czwórkę, żeby do 2 godzinach dotrzeć do Przeworska. No i a jakże "delikatnie" ominęłam Jarosław !!.
Potem gdzieś na trasie minął mnie za, albo przed Rzeszowem Mariusz, z którym dalej spotkałam się na bramkach pod Krakowem. W domu byłam koło 18:45.
Jest przygoda - jest fun, choć zmarzłam i zmokłam. Zawsze kiedy jadę i pada myślę sobie: no i po co ci to głupia baaaaabo, ostatni raz.
A kiedy już docieram szczęśliwie do domu, już się nie mogę doczekać następnego razu i spotkania z Wami wszystkimi. I tu ogromne dzięki za super miło spędzony czas, śmiech i chwile na zadumę (ukłon w stronę Stefana i powiem tak: stara gwardia trzyma się mocno !!! i nie mam na myśli wieku, bo to tylko trochę starsza młodzież - pełen szacun !!.
Organizatorom laury jak zawsze za spięcie wszystkiego na ostatni guzik.
To kiedy następne spotkanie ???
od zamiaru do realizacji.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 41 raz(y) 65,68 KB |
|
_________________ szprycha |
|
|
|
|
weker
avia
Do³¹czy³: 19 Cze 2007 Posty: 57 Sk¹d: KÄ™trzyn
|
Wys³any: 2013-09-03, 05:31
|
|
|
Imponujące! Biorąc pod uwagę delikatność struktury kobiecej to w swietle tej relacji (jak również kilku poprzednich) my męższczyżni pozostajemy jednak trochę w cieniu jako bochaterowie samotnych rajdów motocyklowych (szczególnie nocnych). Szerokiej drogi Dziewczyno |
_________________ Stefan Weker |
|
|
|
|
ArturM
wierny klasyce
Do³¹czy³: 24 Lis 2009 Posty: 1458 Sk¹d: Sanok
|
Wys³any: 2013-09-03, 10:16
|
|
|
Kurde Ewka weź mnie kiedyś na taki skrót |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
Do³¹czy³: 07 Lip 2006 Posty: 3035 Sk¹d: Pruchna
|
|
|
|
|
ZWOLIN [Usuniêty]