PoĹĽegnanie Lata 2018 |
Autor |
Wiadomość |
ArturM
wierny klasyce
|
Wysłany: 2018-07-25, 16:40
|
|
|
Co do tego zakrętu to postaram się zaznaczyć dla Was.
Ogólnie mogę Wam opisać dojazd od Leska. Ten kto pojedzie pierwszy raz niekoniecznie trafi. No chyba że zmienili trochę oznaczenia |
_________________ Wiele lat temu, moja wtedy 6-cio letnia córka, po odwiedzinach w garażu zapytała: Tata - po co Ci tyle motorów jak masz jeden tyłek. |
|
|
|
|
Ivar [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-26, 15:38
|
|
|
Sorry, że dopiero się odzywam ale przez remonty jestem mocno poza tematem. Ja niestety odpadam. Już od 2 miesięcy mam zabukowane bilety do Anglii na ten termin. Więc niestety nie da rady. Liczę, że wbrew słowom Jacka nie będzie to ostatnie spotkanie na południu i będę miał jeszcze okazję Was tam odwiedzić. Pozdrowienia dla wszystkich. |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysłany: 2018-08-04, 10:34
|
|
|
Kolejna informacja od organizatorĂłw:
"Na mapce kursorem wskazalem ten pechowy zakręt oraz następny pod kątem 100 st. przy pokonywaniu których trzeba mieć się na bacznosci.
Jurek"
mapka.jpg
|
|
Plik ¶ci±gnięto 49 raz(y) 143,04 KB |
|
|
|
|
|
karczoch
karczoch
|
Wysłany: 2018-08-12, 11:53
|
|
|
Ja w tym czasie jadÄ™ na rodzinne wakacje ...
Jedyny dłuższy wyjazd w tym roku, który wypalił to Woodstock na motocyklach :) |
|
|
|
|
Jacek Lazarewicz
|
Wysłany: 2018-08-27, 19:59
|
|
|
Ostatnie słowo Organizatora:
Cześć wszystkim.
Jeszcze tylko 2 tygodnie i mam nadzieję spotkamy się w pełnym ,zadeklarowanym składzie na miejscu . Przede mną jeszcze ostatnie uzgodnienia i dogranie ostatnich spraw organizacyjnych.
Potrzebuję informację od wszystkich kto będzie chciał odbyć loty lub lot na szybowcu i lotni ?
Chciałbym uniknąć sytuacji kiedy na spotkaniu zjawiają się obie ekipy gotowe do lotów a nie będzie chętnych .
Bardzo proszę więc o szybką informację na ten temat.
Pozdrawiam. Jerzy Kędzior |
|
|
|
|
|