Royal-Enfield Strona Główna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
4 spotkanie w Kampinosie i 2 w Krainie
Autor Wiadomość
Jacek Lazarewicz 

Wysłany: 2010-06-24, 16:09   4 spotkanie w Kampinosie i 2 w Krainie

Teraz kolej na Tomka. W dniach 30 lipiec - 1 sierpień odbędzie się kolejne spotkanie w Kępiastem. Więcej informacji na temat uczestnictwa u Gospodarza pod nr tel. 608 739 572
Również jak w temacie II Zlot Royal Enfielda, motocykli angielskich i klasycznych odbędzie się w Krainie nad Tanwią. Termin: ostatni weekend sierpnia. Szczegóły później - jak dostanę.

grzanie Ĺ‚apki.JPG
Plik ¶ci±gnięto 33 raz(y) 713,12 KB

ArturM 
wierny klasyce

Wysłany: 2010-06-24, 19:22   

Tu nie będę ściemniał. Niestety mnie nie będzie bo mam wakacyjny wyjazd z rodzinką (chyba że plany się pozmieniają)
Natomiast pewnie będę w Krainie nad Tanwią i ..... może z rodzinką. Zobaczymy.

Jacek Lazarewicz 

Wysłany: 2010-06-25, 14:36   

Uwaga: poprawka w poscie otwierajÄ…cym temat!

Jacek Lazarewicz 

Wysłany: 2010-06-28, 21:25   

Myślę Artur, że Rodzinkę powinieneś przywieźć na pewno. Stosujemy taką formułę od jakiegoś czasu i z powodzeniem.Przybywajcie!

Jacek Lazarewicz 

Wysłany: 2010-07-04, 20:16   

Widząc ruch w zakładce KONTAKTY spodziewam sie najazdu u Tomka. Tylko sie cieszyć. Jeszcze tylko 3 tygodnie.

ArturM 
wierny klasyce

Wysłany: 2010-07-17, 22:33   

I jak tam koledzy. Kto siÄ™ wybiera do "Kampinosu"?

ArturM 
wierny klasyce

Wysłany: 2010-07-21, 18:26   

Kurcze ale ruch na forum :cry: . Nikt siÄ™ nie wybiera :?: :?: :?: :?:

ZWOLIN
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-21, 21:18   

każdy chyba się wstydzi przyznać ze go nie będzie :oops:
w takim razie ja zacznÄ™ pierwszy a mianowicie bardzo mi przykro ale chyba nie bedÄ™ na 90 % , ale zostaje te 10 nie wiele ale zawsze cuĹ› :-D moĹĽe siÄ™ uda , zobaczymy !
pozdrawiam

ArturM 
wierny klasyce

Wysłany: 2010-07-21, 21:28   

Zwolin przecież masz jak beretem prasnąć. Ja bardzo chciałem ale mam wakacje z rodzinką. Ale prawie na 100% jadę do "krainy" na koniec sierpnia

Tomek
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-25, 08:44   

Szanowni Koledzy, zbliża się termin spotkania w Puszczy Kampinoskiej. Wszystko wskazuje na to że do tego spotkania w tym terminie raczej nie dojdzie. Do dnia dzisiejszego otrzymałem tylko dwa zgłoszenia przyjazdu w tym tylko jedno 100%. Musicie zdawać sobie sprawę że zlot to nie tylko jazda i zabawa ale także logistyka /organizacja i rezerwacja miejsc do spania, zapewnienie wyżywienia oraz godziwych rozrywek/ nie wszystko daje się załatwić na ostatnią chwilę. W sytuacji gdzie mam tylko jedno pewne zgłoszenie myślę że nie ma sensu upierania się by Spotkanie to doszło do skutku. Z podjęciem decyzji o odwołaniu imprezy wstrzymam się do poniedziałku ponieważ jest to ostatni moment na jako takie ogarnięcie spraw organizacyjnych.

Puszcza Kampinoska - Tomek Dolindo-Dolindowski
Mobile +48 608 739 572

Tomek
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-26, 21:32   

Niestety IV Spotkanie w Puszczy Kampinoskiej zostaje odwołane. Do tej pory /tylko Artur z Otwocka/ nikt więcej nie złożył akcesu uczestnictwa w zlocie. Jest to o tyle przykre że spotkania w Puszczy Kampinoskiej miały szansę odbywać się cyklicznie po rocznej przerwie . Stracili też okazję na spotkanie z innymi motocyklistami koledzy znani nam tylko z Forum. Widocznie jazda w okolice Warszawy to też jest dla niektórych Internetowych Rockersów zbyt wielkie wyzwanie. Dziękuję wszystkim kolegom którzy skontaktowali się ze mną by przekazać od siebie i innych przyjaciół co prawda złe wiadomości ale na to niestety nie mamy wpływu. Mam tylko nadzieję że ich kręta droga szybko się wyprostuje. Dziękuję również Bartkowi za włożone serce oraz energię w organizację naszego spotkania. Mam również nadzieję na spotkanie wszystkich przyjaciół na zlocie u Danka. Reszcie życzę bezpiecznego podróżowania po bezkresnych wirtualnych szosach Internetu.

Puszcza Kampinoska - Tomek Dolindo-Dolindowski

ZWOLIN
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-26, 22:00   

Tomasz nie gniewaj się , przykro mi że tak wyszło nie mogę potwierdzić przyjazdu bo jeszcze nie wiem co i jak będzie , skoro zlot odwołany to na kawę będzie można przyjechać w razie czego :?:

Tomek
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-26, 23:33   

Spragnionego napoję, głodnego nakarmię, pomocy nigdy nie odmówię. To jest oczywiście banał i komunał. Jeżeli ktoś chce się umówić na pogaduchy, kawę, piwo przy muzyczce czy na jakąś jazdę to zawsze jestem otwarty na takie propozycje. Proszę tylko o wcześniejsze anonsy. Na weekend przewiduję jakąś jazdę a gdzie i z kim to do ustalenia. Bartek też na pewno się ucieszy. Nie gniewam się na nikogo bo zdaję sobie sprawę że każdy ma prawo mieć inne priorytety i jest to zupełnie normalne.

Puszcza Kampinoska - Tomek Dolindo - Dolindowski

rob233 
RobertK

Wysłany: 2010-07-27, 07:53   

Już dzwoniłem do Tomka i na kawę się wprosiłem na sobotę-pojedziemy gdzieś się przejechać. Chcę przyjechać do Krainy nad Tanwią pod koniec sierpnia- na 99,9% będę. Będę teraz częściej wchodził na forum i obserwował co się dzieje. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieje że wszyscy przyjada nad Tanwie wiec do zobaczenia bo poprzednim razem było bardzo super. Rob

ZWOLIN
[Usunięty]

Wysłany: 2010-07-29, 20:59   

Tomasz nie chce się pakować w twoje i Bartłomieja plany co do przejażdżki w sobotę ale w wawie na ząbkowskiej w zakładach spirytusowych odbędzie się otwarcie wystawki motoryzacyjnej z czasów PRL-u będzie auto jaruzela , auto ubeckie i kilka motorków a najlepsze jest to że wjazd gratis tylo w sobotę , nie wielu was (nas) bedzie to może jakoś się dotrze na tą wystawę :?:

Odpowiedz do tematu