Royal-Enfield Strona Gwna Royal-Enfield
Forum uzytkownikow

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  czatCzat
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Spotkanie w Kępiastem
Autor Wiadomo
Jacek Lazarewicz 

Doczy: 07 Lip 2006
Skd: Pruchna
Wysany: 2006-08-23, 22:10   Spotkanie w Kępiastem

Tomek D-D zaprasza wszystkich znajomych i nieznajomych "royalistów", jak również posiadaczy innych "anglików" do siebie na spotkanie w Podkowie Leśnej. Termin spotkania: 9-10 wrzesień. Bliższych informacji udziela telefonicznie sam Gospodarz pod nr tel. 0 608 739 572. Od siebie mogę dodać, że chcielibyśmy na tym spotkaniu porozmawiać o planach na przyszły rok, które zrodziły się podczas tego sezonu. Przede wszystkim szukamy kon-taktu z innymi "anglikami" bo to pokrewne dusze i sprzęty. Mamy również propozycje na przyszły rok, które najlepiej przedyskutować przy grillu. Postarajcie się, chociażby na jeden dzień! Pozdrawiam, Jacek

Bartolini
[Usunity]

Wysany: 2006-09-01, 21:07   

Melduję , że stawiam się obowiązkowo u Tomasza.Może dlatego , że mam bardzo blisko a może dlatego , że zawaliłem Zagórz

mily
Administrator

Skd: Łódź
Wysany: 2006-09-13, 21:06   

i co sie ciekawego urodzilo?
ja byc nie moglem, mam kupe roboty przy drugim motocyklu.

Bartolini
[Usunity]

Wysany: 2006-09-14, 20:30   

Spotkanie było nad wyraz udane.A to dlatego , że Royalistów obrodziło jak dotąd najwięcej ze wszystkich spotkań na jakich raczyłem gościć.Na motocyklach stawiło się siedmiu , co zrównało wynik z Tychów ale kilku z nas przyjechało karawanami ze względu na brak czasu , zdrowia lub sprawnej maszyny.Tomek przywitał nas bardzo przyjemnie w szczególności trzeba mu podziękować za piękne widoki i towarzystwo przemiłej zwierzyny zamieszkującej jego włości.Do wieczora towarzystwo się asymilowało przy kiełbaskach i wiódeczce a co dalej było niech kto inny zdradzi , bo mnie małżonka do dziecka wzywała i jej polecenie-prośbę musiałem wykonać:)

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2007-08-26, 19:59   

Minął rok od spotkania u Tomka. Przez ten czas przybyło w Centralnej Polsce kilku nowych "royalistów". Tomek ponownie zaprasza do siebie do Kępiastego. W tym roku proponuje poznawanie Puszczy, wyjazd do Twierdzy Modlin i zwiedzanie prywatnego Muzeum Motoryzacji w Otrębusach. Zakwaterowanie u niego w prywatnych włościach (namioty) lub w pobliskim hoteliku (chyba 30,-). Szczegóły pod telefonem z pierwszego wpisu w tym temacie(tel. do Tomka)

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2007-08-26, 20:15   

Oczywiście, zapomniałem o terminie. 8-9 wrzesień. Kto ma dalej może przyjechać w piątek (tak jak ja :-D )

Bartolini
[Usunity]

Wysany: 2007-08-28, 09:47   

Przybędę!!!!!!!!!!!!!!

Jacek
[Usunity]

Wysany: 2007-09-01, 16:08   

Przyjadę z żoną w sobotę rano. Prosiłbym o podanie adresu, gdzie mamy się zameldować i której. Jeżeli można, to prośba o zarezerwowanie pokoju gdzieś w pobliżu i nie za drogo.

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2007-09-02, 11:06   

Kępiaste to niewielka wieś za Julinkiem, jadąc od Błonia. Dołączam mapkę i tel do Tomka.
608 739 572

Kępiaste-zbliżenie.jpg
szczegółowe
Plik cignito 1791 raz(y) 50,58 KB

Kępiaste.jpg
ogólne
Plik cignito 1791 raz(y) 185,97 KB

Jeeper 

Doczy: 13 Mar 2007
Skd: Radom
Wysany: 2007-09-07, 08:09   

Wpadnę jutro ok. 18, / niestety karawanem/ poznać się
pozdrawiam

Igor

Bartolini
[Usunity]

Wysany: 2007-09-09, 20:26   

Tomku jeszcze raz serdeczne podziękowania dla Małżonki i dla Ciebie za zorganizownie przemiłego spotkania.Dzięki za przewód paliwowy, kawę w Modlinie:-) ,paliwo i za doborowe towarzystwo namolnej zwierzęcej rodzinki.Wszystkim uczestnikom imprezy dziękuję za spotkanie.
Pozdrawiam i do zobaczenia

Jacek Lazarewicz 

Wysany: 2007-09-12, 17:33   

Zgadzam się całkowicie z Bartolinim. Impreza była bardzo udana. A o tym jak zostaliśmy przyjęci przez Gospodarzy można pisać w samych superlatywach. Naprawdę było sssuuuuper! Aż nie mogę się doczekać jak nas ugoszczą w przyszłym roku. Dołączam kilka zdjęć z tego spotkania.
http://picasaweb.google.c...etingInKampinos

MarcinG
[Usunity]

Wysany: 2007-09-13, 12:41   

Czesc,
witam wszystkich. No i dziekuje Tomkowi i jego wspanialej Malzonce za zorganizowanie spotkania. Bylo Super. :-D

rob233 
RobertK

Doczy: 02 Lip 2007
Skd: Włocławek
Wysany: 2007-09-17, 07:24   

Witam wszystkich. Bardzo dziękuję Tomkowi i Jego Żonie za gościnę - było bardzo sympatycznie (na szczęscie są wspaniali ludzie na tym świecie:) Bardzo się ciesze że Was wszystkich mogłem poznać. Skończył mi się urlop na którym pojeździłem Royalem (1950 km) zrobiłem nawet nie wiem kiedy :lol: We wtorek mam mieć zdjęcia z mojego aparatu-mam nadzieję ze coś wyszło-tak jak się śmiał Bartolini aparat tez miałem zabytkowy bo na kliszę :mrgreen: no ale zobaczymy może coś jednak wyjdzie i przeslę jackowi żeby dołączył do galerii.
Pozdrawiam wszystkich jak zwykle niezwykle serdecznie i jeszcze raz dzięki :-D
Mam nadzieję że wypali ten wyjazd do Toskanii :mrgreen:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych